Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 5
Оставянето на вашите клиенти да определят вашите стандарти е опасна игра, защото надпреварата до дъното е доста лесна за победа. Определянето на собствени стандарти - и спазването им - е по-добър начин за печалба. Да не говорим за по-добър начин денят ви да си струва всичките усилия, които сте положили в него.
Сет Годин
Мисля, че е хубаво да купувате по-малко и да избирате добре - това е добре за околната среда и за да бъдем честни, това е добре и за мен, защото дрехите ми са доста скъпи.
Вивиан Уестууд
Журналистите обикновено са доста ревниви хора, особено на интелектуалци, за които се предполага, че са на мода.
Вивиан Уестууд
Много хора биха се учудили, че всъщност съм доста срамежлив.
Дезмънд Туту
Изложих доста обща теория, че финансовите пазари са по същество нестабилни. Че наистина имаме фалшива картина, когато мислим за пазарите, които се стремят към равновесие.
Джордж Сорос
Консерватизмът е доста сложно явление. Някои консерватори само поради консерватизъм продължават да се именуват комунисти.
Габриел Лауб
Злото, като правило, отмъщава за себе си, но доброто не винаги възнаграждава. Злото... е доста по-последователно.
Карол Ижиковски
Като вид сме склонни да лъжем доста - и за себе си, и един за друг. Това е нещо за примати. Така че, една причина да започнете кариера в науката и технологиите или да научите повече за тези предмети е да станете по-могъщ човек.
Ан Друян
Намирам, че съм ирландка, доста износващо нещо. Отнема толкова много работа, защото е социална конструкция. Хората мислят, че ще бъдеш това, това и това.
Ан Енрайт
Признаването на провала е доста прочистващо, но никога - приятно.
Майкъл Морпурго
Мога да бъда себе си и хората изглеждат доста доволни от това.
Майкъл Палин
Бих искал да отида в Иран. Островът на Мадагаскар, всички казват, че е доста екзотичен, или прекрасната намибийска пустиня.
Майкъл Палин
Бях преодолял играта на герой. Хората приемаха кой съм и ако бях некомпетентен и безполезен, се чувстваха доста привързани към мен.
Майкъл Палин
Склонни сме да мислим, че заетостта е заетост и не си задаваме въпроса: възнаграждаваща ли е тази работа? Изследванията установяват доста ясно, че типичните представи за щастие - че повече е по-добре - наистина не съответстват на начина, по който хората мислят и се чувстват.
Майкъл Спенс
Трябва да сте доста откровени с клиентите си. Не можете да кажете на партитата само хубави неща. Това не е развлекателно шоу; това също не е риалити телевизия.
Марти Ахтисаари
Харесвам те, защото беше луд. И ти си хубав. И доста разумно за луд човек.
Маурийн Джонсън
Като хирург трябва да имате контролирана арогантност. Ако е неконтролируемо, вие убивате хора, но трябва да сте доста арогантни, за да прережете гърдите на човек, да извадите сърцето му и да вярвате, че можете да го поправите. След това, когато успееш и пациентът оцелее, ти се молиш, защото стигаш дотам само с Божията благодат.
Мехмет Оз
Вярно е, че много от проблемите, с които се занимават професионалните философи, изискват доста високо ниво на абстрактно мислене. Същото обаче важи и за почти всяко интелектуално занимание: философията не се различава в това отношение от физиката, литературната критика, компютърното програмиране, геологията, математиката или историята.
Найджъл Уорбъртън
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
Независимо дали ще намерите своя собствен път или не, вие ще намерите някакъв начин. Ако случайно намерите пътя ми, моля, върнете го, тъй като беше изгубен преди години. Предполагам, че вече е доста ръждясал.
Нортън Джъстър
Ще видиш... наистина е доста напрегнато да не правиш нищо по цял ден, така че веднъж седмично си вземаме почивка и не отиваме никъде, точно там, където отивахме, когато ти дойде. Бихте ли искали да се присъедините към нас?
Нортън Джъстър
Започнах да крия картините си по определени начини, като например зад стъкла. След това, вместо да ги скрия, направих нещо доста студено и клинично: построих дървена кутия, напълних я с емайлирана боя и потопих картината, така че можете да видите само внушение за нея от контролирана гледна точка.
Оливър Джефърс
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
21
Следваща