Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 3
Имам доста наивен подход, според мен, към работата си.
Бен Кингсли
Специален ефект е инструмент, средство за разказване на история. Специален ефект без история е доста скучно нещо.
Джордж Лукас
Този, който има задача да изпълни, трябва да знае как да вземе страна, или той е доста недостоен за нея.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Степента на ума, необходима да ни се хареса на нас самите, служи като доста точна мярка за нашия собствен ум.
Клод Адриан Хелвеций
Който е мек в гнева си, той е доста по-умен.
Плавт
Доста се интересувам от абсолютните корени на разказа, защо изобщо разказваме истории: откъде идват чудовищата.
Ан Енрайт
Когато съм на риболов, мисля доста за рибите, но мисля и за книгата, която пиша.
Макс Хейстингс
Всичките ми проблеми са доста сложни - трябва ми цял роман, за да се справя с тях, а не разказ или филм. Това е като лична терапия.
Мануел Пуиг
Има загриженост за паметта и работата на паметта и доста хищен интерес към историята.
Пенелъпи Лайвли
И аз, ъ, чудя се как някой може да мисли, че личността му се променя с успеха му. Имал съм доста успех, но чувствам, че съм точно същия човек, както винаги.
Руб Голдбърг
Мисля, че трябва да сте много по-сигурни и много по-малко ядосани, за да се доверите на простите. Трябва да сте на доста добро място, за да се доверите на тези прости, очевидни отговори и, най-важното, да ги използвате.
Спенсър Джонсън
Както и йогата, така и духовният живот е доста труден.
Стинг
Не обичам много да шофирам. Това ме прави много нещастна, защото много крещя в колата, но освен това животът всъщност е доста добър.
Упи Голдбърг
Предполагам, че не мога да бъда страхотен архитект. Големите архитекти имат разпознаваем стил. Но ако всяка сграда, която направих, беше една и съща, би било доста скучно.
Филип Джонсън
Икономиката и етиката естествено влизат в доста интимни отношения помежду си, тъй като и двете признателно се справят с проблема със стойността.
Франк Найт
Има такива, които смятат, че имаме нужда от повече литература, от голямо международно издателство, от страхотен вестник за мир или други подобни. Аз съм доста скептичен към тази идея.
Фредрик Байер
Уравнението на религията с вярата е доста скорошно.
Арнолд Джозеф Тойнби
Мениджърите, които не ръководят, са доста обезсърчаващи, но лидерите, които не менажират, не знаят какво се случва. Това е фалшива раздяла, която хората правят между двамата.
Хенри Минцбърг
Може би трябва да имаме свят, в който нещата са разделени между хората доста справедливо.
Хърбърт Саймън
Технологиите може да създадат състояние, но въпросите са какво правим за себе си. По-добре разбираме себе си доста ясно и по-добре да намерим начини да се харесаме.
Хърбърт Саймън
Да играете супергерои е доста добра работа.
Шон Ашмор
Ако нашата локална, наблюдаема Вселена е вградена в по-голяма структура, мултивселена, тогава има други места в тази по-голяма структура, в които има жители, които наричат местните си околности Вселената. И условията на тези други места могат да бъдат много различни. Или те могат да бъдат доста подобни на това, което имаме тук.
Шон Карол
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
21
Следваща