Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 18
Предположението, че твърдо отхвърлянето на думите и изразите, които съществуват от векове, ще окажат много въздействие върху обществените нагласи е доста съмнително.
Кей Редфийлд Джеймисън
Като цяло писателите, които непрекъснато говорят с колегите и съседите си за собственото си писане, ми се струват доста непоносими. Опитвам се да не бъда този тип.
Кен Лиу
Тъй като наистина обичам данъците, данъчните теми всъщност включват доста в моята фантастика от различна дължина. Веднъж написах научно-фантастичен разказ, съсредоточен около идеята за чуждестранен данъчен кодекс и идеята, че можете да разберете едно общество, като анализирате данъчния му код.
Кен Лиу
Моята преводаческа работа беше доста отделена от моята художествена литература, тъй като всъщност това беше случаен страничен проект, който се превърна в отделна и паралелна кариера.
Кен Лиу
Това, че икономическите решения се вземат без известни знания за последствията, е доста очевидно. Но въпреки че много икономисти са били наясно с този елементарен факт, до около 1950 г. не е имало систематичен анализ на икономическата несигурност.
Кенет Ароу
Тед целува Рейчъл с език и стиска задника й. По този начин той открива, че е възможно да се наслаждаваш на нещо и въпреки това да не се интересуваш ни най-малко от него. Той намира това усещане – да изпитва удоволствие и в същото време да се чувства отделен от удоволствието – само по себе си за доста приятно. Той се чуди дали по чудо е станал будист, или е претърпял психотичен срив.
Кристен Рупениън
Сякаш тя предполага, че всичко ще мине както трябва, а когато не стане - което, разбира се, е доста често - тя е изненадана и обидена.
Кристина Бейкър Клайн
Филмът, в който се забавлявах най-много, беше "Завръщане в бъдещето III". Имаше конна езда и цялата тази работа, цялата тази подготовка, беше доста изживяване.
Кристофър Лойд
Признавам, че много физици са по-умни от мен - повечето от тях теоретични физици. Доста умни хора са преминали в теоретичната физика, следователно полето е изключително конкурентно. Утешавам се с мисълта, че макар те да са по-умни и да са по-дълбоки мислители от мен, аз имам по-широки интереси от тях.
Лайнъс Полинг
Той стоеше доста неподвижно, замръзваше и някой някъде му дължеше безкрайна любов.
Ларш Гюстафсон
Подозирам, че е доста трудно да си сам.
Леонардо ди Каприо
Започнах в ресторантьорството, когато бях на 22, така че имах доста дълъг стаж, ако щете.
Лидия Матичио Бастианич
Моят процес на писане е хаос. Обикновено започвам с обща тема. След това установявам няколко сюжетни нишки, но не очертавам. Просто започвам да пиша и да си водя бележки за това, което може да дойде. Това е органичен процес, който обикновено е доста гъвкав.
Лиза Лутц
Краят на гладуването е доста вкусен.
Лиза Рене Джоунс
Осъзнайте, че настоящата ви трудност е само малка част от вас, а останалите се справят доста добре, благодаря.
Лин Гранхорн
Рецептата за създаване на каквото и да е наистина е доста проста. Вземете добри или лоши чувства (което означава положителни или отрицателни вибрации), печете с различна степен на емоция, за да увеличите магнетизма и тук идва това, което сме привлекли, харесвате или не. Това, върху което сме се фокусирали и как сме вибрирали за това, е това, което сме получили... от раждането.
Лин Гранхорн
Социологическите доказателства за заразяването на щастието и тъгата подсказват нещо доста забележително: от всичките ви взаимоотношения, от всички хора, които могат да ви направят най-щастливи или да ви дразнят най-много, тези, които имат най-голям ефект върху вашето настроение и дори вашето състояние на здравето е най-близо.
Лин Мактагарт
По свой собствен начин, всички ние знаем отговорите на въпросите, които търсим ... това е доста просто. Ние имаме знанието, преди да дойдем тук в нашето земно съществуване. Даден ни е пътят напред и отговорите, от които се нуждаем; просто трябва да погледнем дълбоко в себе си и да знаем, че те са там. Подобно на четенето на скрити съобщения, които са криптирани, трябва само да разкрием значението на кода, за да отключим огромно количество знания и информация.
Лиса Уилямс
Повечето от нас са доста добри в спазването на обещания към другите и доста лоши в изпълнението на обещанията към себе си.
Лорънс Лешан
Тайланд никога не е бил европейска колония, така че въпреки че градът е много западен на повърхността, дълбоко в себе си е много азиатски. Доста е загадъчно и това ми харесва. Не мога да стигна до дъното на Банкок и никога няма да го направя.
Лорънс Озбърн
Напуснах Ню Йорк, след като майка ми почина и доста безцелно се бях установил в Истанбул за смяна на сцената. Това беше доста драматичен жест от моя страна, тъй като живях в Ню Йорк от 20 години, но усетих, че имам нужда от нещо различно – ескалиращите разходи и натиска на Ню Йорк започнаха да ме изморяват.
Лорънс Озбърн
Много пътници попадат в неприятности на места като Дубай, като приемат, че е достатъчно западно, за да пият, както правят у дома. Но другаде в мюсюлманския свят той е доста контролиран и немюсюлманите ще бъдат насочени по доста тесен път.
Лорънс Озбърн
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
21
Следваща