Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 14
Мисля, че винаги съм писал книги с много ясни сценични структури. Склонен съм да пиша на сцени. Склонен съм да водя доста диалог. И аз съм склонен да използвам истории, които не се разпръскват навсякъде, които имат много остър фокус по отношение на това как се развиват във времето.
Том Перота
Има много неща за милионерите, които ги правят доста обикновени, но това, което не е обикновено, е способността им да трупат богатство, колко усърдно работят и с какво се препитават.
Томас Станли
Вълнуващото нещо за правенето на изкуство за нечия история е как мога да преведа света им чрез снимки и това винаги е доста голямо предизвикателство.
Тони ди Терлизи
Ще призная, че съм доста обсебена от света на анти-стареенето.
Трини Уудол
Моят праг на болка е доста висок, когато става въпрос за суета.
Трини Уудол
Сигурен съм, че много хора, които участват в екологични усилия... ще бъдат доста поощрени от това признание.
Уангари Маатаи
Любовта е романтично привличане, от което омекват коленете и въобще човек става доста безполезно същество.
Уилям Пол Йънг
Намирам за доста впечатляващо, че знаете как да слушате и разбирате едновременно.
Уитни Грасия Уилямс
В компания от 12 човека личните антипатии са доста дразнещи.
Уолтър Лорд
Имам голяма заслуга за това, че отворих вратите за християнската фантастика. Беше доста трудна сфера, когато влязох в нея... Но не се чувствам крал.
Франк Перети
Бяхме заети да преценяваме духовното състояние на всеки. Имахме много работа. Само Бог може да е в състояние да види сърцата и най-съкровените им мисли, но ние имахме доста добра представа как ще стане за много хора в деня на Страшния съд. Не толкова добре.
Франки Шефър
Какво по-глупаво от това да се основава нечиият възглед за живота на идеи, които, колкото и правдоподобни по онова време, сега да изглеждат доста погрешни? И какво би било по-важно от това да намерим истинското си място във Вселената, като премахнем един по един тези нещастни остатъци от по-ранни вярвания?
Франсис Крик
В известен смисъл да си писател на пълен работен ден е по-малко забавно, защото вече няма офис, в който да отидеш, няма определена рутина, няма график. Може да е доста изолиращо.
Аравинд Адига
Хората често са доста мързеливи. Обичаме да извеждаме лесния изход - обичаме да предаваме отговорност, обичаме да ни предлагат преки пътища, които означават, че не трябва да мислим.
Хана Фрай
Вярно е, че не можете да вземете отделна капчица дъжд и да кажете откъде е дошла или къде ще свърши. Но можете да кажете с доста добра сигурност дали утре ще бъде облачно.
Хана Фрай
Прекарвам доста време в размисли относно това колко подбрана е нашата информация. Това, което гледаме, четем, купуваме, често с кого говорим, е оформено и повлияно от някакъв математически алгоритъм.
Хана Фрай
Ето те, един от нашите най-умни млади наематели, започнаха съдебни процеси, а ти заряза всичко за бебе. Всичко изглежда доста срамно, ако питате мен.
Хариет Тайс
Удоволствието, което намирах в четенето на книги, беше смущаващо... Чувствах се тревожен за всяка нова информация. Бих се хванал за един конкретен детайл и бих започнал да търся препратки и други негови версии в други писания. Спомних си например, че доста време следих темата за целувките. Четох, четох и ми се зави свят от темата, все едно бях ял психотропен плод.
Хасан Бласим
Фундаментализмът е един вид решение да не променяте мнението си за нещо... Много от нас са фундаменталисти... защото ни се отрази доста добре.
Хауърд Гарднър
Заклещен съм в себе си и изобщо не излизам. Лягам си в осем вечерта. Никога не излизам през седмицата. Аз съм на психотерапия четири дни в седмицата, доста тежък ангажимент към това.
Хауърд Стърн
Намирам се в момент от кариерата си, вече съм тук от доста време, над 35 години в излъчването. Не се притеснявам много. Уважавам това, което Америка търси талант. Това е семейно шоу. Това е шоу, което обичам.
Хауърд Стърн
- Викарият се мотаеше и изглеждаше изгубен. Дейзи беше отказала да присъства. Алек и Алма бяха тук и не си говореха на първия ред. Майорът беше много благодарен на Алек, че се застъпи за тяхното приятелство и доста настоя жена му да го придружи.
Хелън Саймънсън
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
21
Следваща