Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост" - страница 12
Бях доста наивен за това колко трудно ще бъде да се измъкна от фамилното име. Не че се оплаквам.
Оуен Кинг
Любовта е доста способна да бъде чувството, че можем да паднем и дори това не може да ни накара да спрем.
Педру Шагаш Фрейташ
В небесното царство може би всички мъртви хора се превръщат в ангели с криле... Някои хора не мислят, че Бог съществува. Те мислят, че е просто черно, когато умреш, и това е всичко. Много хора смятат, че черното изглежда доста скучно. Може да се надяват, че вместо това ще стане синьо.
Пернила Сталфелт
Либертарианството е начин за измерване на това как правителството и други видове системи зачитат индивида. В основата на либертарианството е идеята, че индивидът е свещен и че всичко, което е направено в разрез с благосъстоянието на индивида, се нуждае от доста сериозно оправдание.
Патрик О'Рурк
Днес, във връзка с развитието на доста богато потребителско общество, се появи нов вид глад - самовъзприемащият се глад на западен човек, заобиколен от изобилие от широка гама напълно достъпни храни, които не могат да се консумират без риск от стареене, затлъстяване или сериозна заплаха за здравето.
Пиер Дюкан
Съвсем ясно е, че красотата наистина зависи от културата и възпитанието на човека за определени видове красота, картини, литература, поезия и така нататък... Но математическата красота е от доста различен вид. Трябва да кажа, че може би е от съвсем различен вид и надхвърля тези лични фактори. То е едно и също във всички страни и във всички периоди от време.
Пол Дирак
Повечето убийци имат доста среден начин на живот. Постоянни работни места също. Понякога дори живеят семейния живот - бяла ограда и седан с четири врати. Това ги прави толкова страшни. Те се държат като хора и се вписват в обществото и от ранна възраст знаят как да скрият лудостта; поставят я на рафт и го изнасят само при специални случаи.
Пол Клийв
Предполагам, че дефиницията на антигероя в учебника е доста ясна - главен герой, който въплъщава не само героични характеристики, но и някои характеристики, които обикновено се считат за негероични, дори злодейски.
Пол С. Кемп
Аз съм адвокат по сделки, което включва много преговори. Ако не друго, това ми даде добро око за човешката мотивация и чести казуси в странни психологически странности. Мисля, че това ми послужи доста добре като писател.
Пол С. Кемп
Историята на ХХ век - век на Америка! - е доста история в покачването на цените.
Пол Самюелсън
По-рано, ако искахте да правите комикс във вестник, трябваше да апелирате към доста голяма част от читателската публика на вестника, за да искат да ви задържат. "Дилбърт" би бил офис хумор, но дори и това е доста широко преживяно.
Рандал Мънро
Чий интерес обслужва замразяването на яйца? Женската или тази на една амбициозна, все още доста непримирима култура, която наистина никога не вижда раждането на деца от служителите като удобно?
Ранди Епстайн
...понякога [в смесените бракове] има някои генетични предимства, понякога има генетични недостатъци, но като цяло има подчертано социални недостатъци, които са склонни да деформират целия живот на детето. И тези социални фактори са изключително силни. Така че в страните, където има такъв вид група, те наистина представляват една доста огорчена и нещастна група, бунтовна група.
Раусас Дж. Ръшдуни
Да умреш, казваме си, е като да заспиш. Тази фигура на речта се среща много често в ежедневната мисъл и език, както и в литературата на много култури и много епохи. Очевидно е било доста често срещано дори по времето на древните гърци.
Реймънд Мууди
Не омаловажавам света на изкуството. Въобще не. Всъщност го приемам доста сериозно. Но логиката на изкуството е авангардна логика, която притиска изкуството да включи коефициента на риска.
Рейчъл Къшнър
В крайна сметка израснах от интереса си към мотоциклетите, защото те са доста опасни. Вече не ги карам. Но аз имам тази история.
Рейчъл Къшнър
Да бъдеш перфектна майка е мит, но да си доста страхотна майка през повечето време всъщност е възможно.
Рейчъл Холис
Доста лесно е да накараш хора да се смеят, често е рефлекторно действие, но мисля, че да ги накараш да плачат е по-трудно, без да ги манипулираш.
Рики Джървейс
Твърдението, че обезщетенията за социално осигуряване са безопасни, може да звучи наивно, но според мен всъщност е доста цинично. Вярвам, че докато възрастните хора продължават да гласуват в голям брой, никой Конгрес няма да отстъпи на обещаните плащания за тези, които вече имат право да получават обезщетения.
Ричард Талер
Всъщност се моля доста. И дори да не вярвате в молитвата, просто опитайте. Молете се за добър ден, или просто се молете за вашия приятел, или каквото и да е. И е удивително, човече, защото абсолютно работи. Гарантирам, че наистина върши работа.
Роб Халфорд
Някои песни са изключително лесни, а други могат да бъдат доста предизвикателни. Друг път просто трябва да ги поставите в кошчето.
Роб Халфорд
Когато си музикант, едно от нещата, които идват при теб в началото и е доста неочаквано, е реакцията на твоите фенове и начина, по който музиката ти играе важна роля в техния живот при измислянето на нещата.
Роб Халфорд
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
21
Следваща