Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост"
Дядо ми веднъж ми каза, че има два вида хора: такива, които вършат работата и такива, които си приписват заслуги. Той ме посъветва да се опитам да съм от първата група - там имаше доста по-малко конкуренция.
Индира Ганди
Човек знае доста повече, отколкото разбира.
Алфред Адлер
Мисля, че ако направиш нещо и то се окаже доста добро, след това трябва да направиш нещо друго прекрасно, не да се спираш на него прекалено дълго. Просто разбери кое е следващото.
Стив Джобс
Бюрото е доста опасно място, от което да се гледа на света.
Джон льо Каре
Всеки е наясно, че твърде малко може да се вярва на това, което хората говорят един за друг. Но му е доста по-трудно осъзнае, че дори още по-малко може да разчита на онова, което хората говорят за себе си.
Ребека Уест
Прекарах първите четиринадесет години от живота си убедена, че външността ми е ужасяваща. Юношеството е болезнено за всички, знам, но моето беше доста странно.
Ума Търман
Човешките същества, разглеждани като поведение на системи, са доста прости. Привидната сложност на нашето поведение във времето до голяма степен е отражение на сложността на средата, в която се намираме.
Хърбърт Саймън
Любовта е отговорът - но докато чакаш за отговора, сексът задава някой доста добри въпроси.
Уди Алън
Опитвам се да не зная абсолютно нищо за много неща и успявам доста добре.
Робърт Бънчли
Поемайте премерени рискове. Доста по-различно е отколкото да бъдете прибързани.
Джордж Патън
Мисля, че с доста голяма доза сигурност мога да заявя, че никой не разбира квантова механика.
Ричард Файнман
Във Вселената съществува един доста последователен план, въпреки че и аз не знам за какво е.
Фред Хойл
Съзерцателният живот често е доста жалък. Човек трябва повече да действа, по-малко да мисли и да не се гледа как живее.
Никола дьо Шамфор
Американската маймуна, след като веднъж се е напила с бренди, не би го докоснала отново, което я прави доста по-мъдра от повечето хора.
Чарлз Дарвин
Мисля, че се справих доста добре, имайки предвид, че започнах с нищо освен купчина бяла хартия.
Стив Мартин
Може да сме изненадани от хората, които намираме в рая. Бог има меко място за грешниците. Стандартите му са доста ниски.
Дезмънд Туту
Хората, които се интересуват повече от компютрите, трябва да имат поне някаква представа за това какъв е основният хардуер. В противен случай програмите, които пишат, ще бъдат доста странни.
Доналд Кнут
Философите говорят доста лоши неща за духовниците, духовниците говорят доста лоши неща за философите; но философите никога не са убивали духовници, докато духовенството е убило немалко философи.
Дени Дидро
Роден съм при доста лоши обстоятелства. Двамата ми родители съжаляваха.
Мистър Питкин
Аз живея доста прост живот.
Том Селек
Доста често някой ще каже: "В коя година се случват книгите ви?" и единственият отговор, който мога да дам, е в детството.
Бевърли Клиъри
Лъжата развращава този, който я използва, доста по-рано, преди да погуби онзи, срещу когото е насочена.
Ромен Ролан
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
21
Следваща