Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приема" - страница 19
Нямаше изход от досадата. Просто трябваше да продължим. И все пак, всеки час монотонност беше принос към нашата стратегия за пренасяне и всеки файл, през който преминахме, беше възможност да прочетем и научим за нашия приет изходен код. Бавно, ден след ден, седмица след седмица, ние намалихме списъка с файлове, които все още трябваше да изградим.
Кен Косиенда
Наистина ми се иска да бяхме приели цялостен законопроект за имиграцията, защото това наистина би помогнало на страната ни.
Кондолиза Райс
Не знам дали това, което децата наистина искат, е хамстер. Това, което искат, е куче. Така хамстерът се оказва заместител: "Е, ще приемеш ли това?"
Крис ван Алсбърг
Когато приемем себе си точно такива, каквито сме, точно в този момент, ние преминаваме от това да живеем за утрешния ден към оценяване днес.
Крис Кар
Когато наистина приемем приемането, тогава тялото ни издиша и може да започне да се лекува.
Крис Кар
Понякога сърцата ни просто се нуждаят от време, за да приемем това, което главите вече знаят.
Кристен Хигинс
Ако някой някога ме види да танцувам, би имал проблеми да ме приеме сериозно.
Кристина Ричи
Силата да унищожава света с помощта на ядрени оръжия е сила, която не може да се използва - не можем да приемем идеята за такава чудовищна безнравственост.
Лайнъс Полинг
Самият вие сте по-отговорен за това как сте приети от всеки друг. Много хора се тревожат какво ще си помислят другите за тях. Но малцина осъзнават, че светът формира мнението си за нас, до голяма степен от мнението, което имаме за себе си.
Лес Гиблин
Запомнете едно: онова, което не можете да промените, трябва да бъде прието. И като приемете - ще придобиете способността да прощавате на себе си.
Лийла Мийчам
Ако искате да направите YouTube своята кариера, трябва да приемете, че това също е бизнес. Знам, че всички казват: "Това е моята страст, това е моето хоби." И това е добре; подкрепям това. Но ако искате да го превърнете в кариера, това има бизнес страна.
Лили Сингх
Това е много добре. Пътят на утехата. Не е ли мъдростта само това: утеха. Помирение със света, който не успяхме да променим. И с живота, който трябваше да приемем? Може би затова казват, че с възрастта ставаме по-мъдри?
Лиляна Хабинович Джурович
Когато се промените, за да спечелите нечие сърце, по-добре бъдете готови да приемете, че това сега ще бъде вашият начин на живот завинаги.
Лора Шлезинджър
Чух, че има малко нещо, наречено изгрев, при което слънцето обръща процеса, който всички наблюдавахме предната вечер. Може да приемете нещо като митично като онези зверове, които пазят ъглите на земята, но аз го имам на най-добрия авторитет и наистина от време на време го разглеждам със собствените си очи.
Лорън Уилиг
Струваше му се, че е част от някакво цяло, нещо вечно, за което няма значение нито денят, нито десетилетието. Природата просто надграждаше времето си да приеме и използва своите атоми, за да създаде нови форми.
М. Л. Стедман
С нарастването на неотложността на заплахата от ислямския екстремизъм не можем да си позволим главнокомандващият да издава изпълнителни заповеди в пряко противоречие със законите, които той е приел.
Майк Помпео
Една вечер, незнаейки как да кажа на Исус, че Го обичам и колко искам навсякъде да бъде обичан и прославен, с тъга си помислих, че от дълбините на ада никога не ще се издигне ни едно деяние на любов. Тогава възкликнах в сърцето си, че бих приела да бъда потопена в това място на мъки и богохулства, за да бъде Той и там вечно обичан. Това не би могло да Го прослави, защото Той иска само нашето щастие, но когато човек обича, изпитва желание да каже хиляди глупости.
Тереза от Лизио
Уверен съм, че в обозримо бъдеще никой въоръжен конфликт няма да приеме формата на изправени един срещу друга огромни сухопътни армии в разгърнат боен ред, както това стана през Първата и Втората световни войни, или какъвто бихме имали, ако НАТО се беше изправил пред Варшавския договор на бойното поле.
Норман Шварцкопф
Скъпи бъдещи поколения: моля, приемете нашите извинения. Бяхме пристратени към петрола.
Кърт Вонегът
Ако не можете да приемете начина на живот на съпруга си, не се захващайте – с други думи, не се омъжвайте за него.
Агата Кристи
Сред езичниците са тези, които несъзнателно се прекланят пред Бог, тези, на които светлината не е била представена посредством хора и въпреки това те не ще погинат... те са приети за Божии деца.
Елън Гулд Уайт
Да простим, за да бъдем простени, да помилваме, за да бъдем помилвани изисква от нас Божията любов. Ако не очистим всяка неприязън към своите братя от сърцата си, то и Бог не ще ни приеме в общение със Себе Си...
Йоаникий
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
21
Следваща