Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приема" - страница 15
Братята му можеха да го дразнят за ръста му или за броя на белезите, които събираше по тялото си. Можеше да приеме шегата, когато казаха, че ще умре, без никога да спечели честен мач по борба. Но темата за Бетин все още беше твърде умна. Представяше си, че винаги е с нея. Сега, когато затвори очи, му беше трудно да си представи нещо друго.
Шанън Хейл
Винаги съм искал да съм гей, да съм просто 100 процента гей - поради толкова много причини. Номер 1, това означава, че ще знам кой съм. Номер 2, би било много по-лесно за мен да бъда приет от хората, защото нося перуки и рокли в интернет, и съм женствена и всички тези неща. Би било много по-лесно да си просто като "Да, аз съм гей". Но аз не съм.
Шейн Доусън
Ако трябва да приема определение за успех, тя би била, че успехът е да правим най-добрите избори, които можем... и да ги приемем.
Шерил Сандбърг
Животните представляват абстрактното понятие за приемане. Да живееш с тези забавни създания - някак си трябва да ги приемеш. Това е като тест в известен смисъл.
Шон Тан
Казвам го в стаята на писателите през цялото време: Моето черно не е твоето черно. Ужасяващото е, че по същия начин, по който всички сме приели, че нормалното е бялото, всички изглежда приемат идеята, че има само един начин да бъдеш черен или един начин да си испанец. Това е толкова вредно, колкото всичко друго.
Шонда Раймс
Практиката на дзен ум е начинаещ ум. Невинността на първото разследване - какво съм аз? - е необходима в цялата практика на дзен. Умът на начинаещия е празен, свободен от навиците на експерта, готов да приеме, да се съмнява и отворен за всички възможности. Това е видът ум, който може да види нещата такива, каквито са, който стъпка по стъпка и светкавично може да осъзнае първоначалната природа на всичко.
Шунрю Сузуки
Независимо колко харесвате работата си, трябва да приемете, че всичко няма да стане лесно. Никой няма ясно плаване по пътя си към успеха. Винаги ще срещате препятствия, които трябва да преодолеете. Постигането на истински успех не се основава на липсата на проблеми, а на изключителната способност за справяне с проблемите. Наистина, ще намерите най-голямо удовлетворение в преодоляването на най-трудните проблеми, поставени пред вас. И само чрез преодоляване на големи трудности можете да постигнете величие в този свят.
Ърни Зелински
За съжаление, те все още не са приели такива закони, според които би било възможно да съдите песимистите за намеса в живота ви.
Ърни Зелински
Теорията за ефективния пазар е един от по-добрите модели в смисъл, че може да се приеме като вярна за всяка цел, за която се сещам. За инвестиционни цели има много малко инвеститори, които не трябва да се държат така, сякаш пазарите са напълно ефективни.
Юджийн Фама
Колко ужасно е времето в началото на март. След месец ще има нарциси и внезапният разцвет на овощни градини, но сега не бихте го знаели. Трябва да приемете пролетта на сляпата вяра.
Беатрис Уилямс
Нито смъртен човек е избягал от възмездието, защото е приел дара на Прометей. При него Зевс изпрати Пандора, първата жена, носеща кутия, която, след като се отвори, отприщи злини, които никога повече не можеха да бъдат задържани.
Адам Хигинботам
Така че не можем да приемем всичко, което ни попадне, трябва да сме интелигентни като християни.
Бени Хин
И от всички часове на необятния свят, нито един час не беше приет с вяра.
Блез Сандрар
Когато сме в истински любящи отношения, ние получаваме дарбата да бъдем познати и приети. Ставаме повече, а не по-малко от това, което сме. Получаваме пространството, в което да цъфти. По този начин знаем, че сме в любовна връзка. Ние цъфтим, а този, когото обичаме, също цъфти.
Бренда Шошана
Каквото и да не можем да обичаме или да приемем в друг, е огледало на нещо, което не можем да обичаме или да приемем в себе си.
Бренда Шошана
Когато сме готови да приемем нашия опит, точно такъв, какъвто е, се случва странно нещо: той се превръща в нещо друго. Когато избягваме болката, борим се да не я почувстваме, болката се превръща в страдание.
Бренда Шошана
Понякога да обичаш е лесно, но е трудно да приемеш любовта.
Брент Уийкс
Да си крал означава да приемеш, че другите ще плащат цената на твоите неуспехи - и дори твоите успехи.
Брент Уийкс
Необяснимото се случва през цялото време. По-логично е просто да приемаме неща, които наблюдаваме, но не можем да разберем. Наистина е по-научно да държим отворен ум. Докато не можем да разберем и обясним нещата, които сега обозначаваме като чудеса, нека ги приемем и се опитаме да създадем повече от тях.
Бърни С. Сийгъл
Всички пътища имат цена; колкото по-скоро научите и приемете това, толкова по-добре. Какъвто и път да поемете, ще откриете добри и лоши неща и ще трябва да се научите да приемате и двете.
Виктория Форестър
И все пак като човешки същества трябва да приемем - със смирение - че въпросът за крайния произход винаги ще остане с нас, независимо колко дълбоко разбираме мозъка и космоса, които той създава.
Вилаянур Рамачандран
Концентрирайте се върху чудесата и радостите от този живот и приемете най-доброто, което е вашето истинско наследство. Това не е да си щраус, да се страхуваш от живота и да не се сблъскваш с него. Той вижда реалността на този славен живот, който е ваш, и по този начин помага да го осъществите. Колкото по-ясно можете да го видите, толкова по-бързо ще се появи.
Айлийн Кади
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
21
Следваща