Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глупост" - страница 5
Всеки човек има своята глупост, но най-голямата глупост от всички според мен е да не я има.
Никос Казандзакис
Никога не избираме кои думи да използваме, тъй като докато те означават това, което означават да означават, не ни интересува дали имат смисъл или глупост.
Нортън Джъстър
Ако чувате такива глупости достатъчно често достатъчно дълго, започвате да им вярвате.
Октавия Е. Бътлър
Скуката, глупостта и патриотизмът, особено когато се комбинират, са три от най-големите злини на света, в който живеем.
Робъртсън Дейвис
Моята незаинтересованост към глупостите ви е толкова осезаема, че можете да направите тухли от нея.
Скот Линч
Мнозина твърдят, че най-важното в победата е самата победа. Глупости. Най-важното в победата е това, на кого тя е спечелена.
Тайгър Уудс
Поради привързаност, гняв и глупост съм извършил безброй грешки в речта, делата и мислите. Навеждам глава и се покайвам. Заклевам се от днес да започна отначало, да живея ден и нощ в съзнание и да не повтарям предишните си грешки.
Тик Нят Хан
Честият и силен смях е призна за глупост или лошо възпитание.
Филип Честърфийлд
Не изпитвам интерес към Шекспир и всичките тези английски безсмислици...просто исках да стана известен, а всичко останало е глупост.
Антъни Хопкинс
Списъкът на "Ню Йорк Таймс" е куп глупости. Трябва да го нарекат избор на редактора. Със сигурност не се основава на продажби.
Хауърд Стърн
Аз съм направил много глупости, всъщност, като всеки нормален човек.
Булат Окуджава
В крайна сметка, само глупостта е едностранчива и истината може да бъде обърната от всяка страна!
Валерий Брюсов
Никога не бъдете циник, дори нежен. Никога не помагайте на глупостта, дори на дявола.
Вейчъл Линдзи
Страхотен! Написал съм нещо глупаво, но не съм подписал договор с никого за продуциране само на мъдри и перфектни произведения. Дадох воля на глупостта си... и ето ме, преродих се.
Витолд Гомбрович
Просто не мога да седя, докато хората говорят глупости на среща, без да казват, че са глупости.
Джеймс Д. Уотсън
Не мога да понасям глупостта в себе си или в другите.
Джинджър Роджърс
Връзката ни не беше слънцето, луната и звездите, но и не бяха глупости.
Юнот Диаз
Алчност и глупост - най-страшната комбинация на Земята.
Ед Харис
Няма кръпка за глупост.
Кевин Митник
Глупост, алчност, неправилна агресия - или обобщете това и го наречете човек.
Лестър дел Рей
Защо гордостта и глупостта бяха толкова често близки спътници?
Линда Сю Парк
По-лесно е да не казваш нищо. Затвори си капана, закопчай устните си, може ли. Всички глупости, които чувате по телевизията за комуникация и изразяване на чувства са лъжа. Никой наистина не иска да чуе какво имаш да кажеш.
Лори Халсе Андерсен
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
22
Следваща