Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Глупост" - страница 16
От глупостта, както е известно няма защита.
Айрис Йохансен
Ако светът превърне гордостта в бездушие, вярност в мания, доверието в глупост, помощта в насилие - това е проклет свят.
Вячеслав Рибаков
Повече от всичко се страхувам, че самият страх ме завладява. Човек трябва да използва всякакви глупости, за да го контролира.
Габриел Шевалие
Можеш да говориш глупости, но не с тържествен тон.
Гавриил Троеполски
Сатирата винаги носи полза, когато злото и глупостта се сблъскат.
Гари Щейнгарт
С годините намаляващото самочувствие започва да се заменя с увереност в човешката глупост.
Георгий Иванов
Защото не лъжа е заклет враг на истината, а глупостта.
Герман Казак
Слушай своето сърце, даже ако си мислиш, че то говори ужасни глупости.
Глен Клоуз
В тълпата може да се натрупа само глупост, но не и ум.
Гюстав Льобон
Страхът беше най-голямата глупост, каза той. Но понякога и страхът казваше истината.
Деб Калети
Изкарайте всички глупости от диетата си, просто го правете правилно за една седмица. Тогава просто вижте какво може да се случи.
Дейв Аспри
Страхът от работата с други хора, неувереността в себе си, страхът да бъдеш съден за твоя труд. Всичко това са глупости. Животът е твърде кратък, за да не правите постъпките, които истински желаете.
Дейвид Геън
Журналистиката, някакъв огромен процент от нея, трябва да бъде посветена на оказване на натиск върху властта, върху глупостите, върху измамите от всякакъв вид и ако това ще доведе до съдебен иск, е, дайте го.
Дейвид Ремник
Най-лесният начин за решаване на проблеми е да е измъкнете от тях и да направите най-голямата глупост на земята. Тогава няма да видите щастие в живота.
Денис Родман
Всички във вашата култура знаят това. Човекът е роден, за да превърне света в рай, но трагично е роден с недостатък. И така райът му винаги е бил развалян от глупост, алчност, деструктивност и късогледство.
Дениъл Куин
Притеснявайте се само за собственото си щастие, което не трябва да бъде ограничавано от глупостта на някой друг, освен ако не го позволите.
Джеймс Алтъчър
След всички глупости, свързани с "Милион парченца", никой не очакваше нищо от мен. Нито издател, нито агент, никой. Само аз и книгата. Беше чудесно.
Джеймс Фрей
Естествените права са прости глупости: естествени и незабележими права, риторични глупости - глупости на кокили.
Джереми Бентъм
Когато снимат филм по хубава книга, се получава глупост.
Джеси Андрюс
На шахматната дъска на богозабравеното му съществуване фигурите бяха подредени, пиесата беше предопределена. Човече, толкова много пъти в живота не си успявал да избереш пътя си, защото пътят, по който си тръгнал, е бил решен за теб. Свободната воля беше такава глупост.
Дж. Р. Уорд
Прочетох безброй литературни произведения, които подробно описват копнежа и болките, които героите изпитват към някого, когото обичат, и с течение на времето съм развил твърдо убеждение, че това е просто драматична глупост, която има за цел да примами читателите.
Джесика Парк
Да, аз вярвам, преподобни. В човешката алчност и глупост.
Джеф Линдзи
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
22
Следваща