Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Среда" - страница 2
Както сеете в подсъзнанието си, така ще пожънете в тялото и околната среда.
Джоузеф Мърфи
Ревността е усещане за самото в среда на смеещи се врагове.
Елизабет Боуен
Изкуството на живота се крие в постоянно приспособяване към заобикалящата ни среда.
Какудзо Окакура
Напълно интегрирана култура би била като динозаврите, които трябваше да загинат, защото вече не бяха в състояние да се адаптират към промените във външната среда.
Карол Куигли
Лъжата ще галопира по средата на света, преди истината да има време да си навлече бричовете.
Кордел Хъл
Движението за свободна търговия в средата на миналия век представлява първото съзнателно признаване на тези нови обстоятелства и необходимостта от адаптиране към тях.
Кристиан Лоус Ланге
Естествено, езикът на тялото ми се променя, независимо в каква среда съм.
Кристина Ричи
Всички истории имат начало, среда и край, а ако са добри, краят също е начало.
Джеймс Клавел
Животът, разбра той, много приличаше на песен. В началото има мистерия, в края – потвърждение, но средата, където са събрани всички емоции, си струва най-много.
Никълъс Спаркс
След като видите границите на вашата среда, те вече не са границите на вашата среда.
Маршал Маклуън
Изговорената дума беше първата технология, чрез която човекът успя да пусне средата си, за да я схване по нов начин.
Маршал Маклуън
Щастието е основният проблем в живота. Някой е щастлив, но някой не може да бъде щастлив. Повечето хора, разбира се, са някъде по средата.
Орхан Памук
Виждате ли, никога не е околната среда; това никога не са събитията от нашия живот, но смисълът, който придаваме на събитията - как ги интерпретираме -, оформя кои сме днес и кои ще станем утре.
Антъни Робинс
Аз съм един от онези хора, които, оставяйки на гребена на моста, винаги мислят за това как да скочат надолу, усещайки непоносим сърбеж в средата на гърлото.
Уилям Дефо
Холивуд притежава своя конкретна среда.
Харисън Форд
Аз обичам мъжете. Даже въпреки това, че в средата им има много лъжци.
Гуинет Полтроу
Глупавия търси мъдрия в средата на глупавите, а мъдрият го намира.
Даниил Хармс
В тази страна грижите за здравето и околната среда са толкова дълбоки, колкото в Европа. Всички проучвания показват това. Но тук нямахме културно измерение. Това е култура за бързото хранене.
Джеръми Рифкин
Може би катастрофата е естествената човешка среда и въпреки че прахосваме много енергия, опитвайки се да се измъкнем от нея, ние сме програмирани за оцеляване сред катастрофа.
Джърмейн Гриър
Ако градът е на морето, трябва да изберем терен близо до пристанището като място, където да бъде построен форумът; но ако е във вътрешността, в средата на града.
Витрувий
В среда с унили хора е много просто да бъдеш харизматичен.
Майкъл Пит
Човек винаги действа, чувства и действа в съответствие с това, което си представя за истина за себе си и за околната среда.
Максуел Малц
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
22
Следваща