Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цена" - страница 5
Мълчи. Гледай към звездите и цени това, че си жив.
Бернар Вербер
Всичко се купува на света и всичко има цена.
Борис Березовски
Трябва да имаме време да създадем строги правила, така че имуществото да не се продава от комунистическите мениджъри на ниска цена. Често получават плащания под масата, за да ги продадат на първия участник в търга. Това не създава обществена подкрепа за пазарна икономика.
Вацлав Клаус
Тъй като другите ни подведоха, сега е наше задължение да се изправим пред твърдите истини и да постъпим правилно - независимо от личната цена.
Глен Бек
Търговията с вътрешна информация е трудна за доказване. За да бъде осъден, човек трябва да е купил или продал акции въз основа на съществена информация, която е едновременно непозната за широката общественост и вероятно е имала важен ефект върху цената на акциите на компанията.
Алекс Беренсън
Понякога всички грешим, някои по-често от други. И само когато цената се брои в човешки животи, тези грешки се забелязват.
Джаспър Форд
Любовта... повече от богатство, слава и мъдрост... повече от самият живот, понеже тя не цени живота и не се страхува от смъртта.
Александър Куприн
Още преди да дойда в Чикаго, се бях заинтересувал от съществуването на дисперсия на цените при условия, за които икономическата теория казваше, че ще доведе до единна цена.
Джордж Стиглър
Може би оправданото насилие е по-добро от мира на всяка цена.
Едмънд Купър
Ако нямате нищо против съвет, никога не моли лейди да определи собствената си цена. Ако трябва да попитате, отговорът винаги ще бъде повече, отколкото можете да си позволите.
Елоиза Джеймс
Това, което някои възприемат като цена, ще се окаже конкурентно предимство на Европа, като спомогне за поддържането на добре обучена, сигурна работна сила, отворена за промени.
Жак Делор
Всичко е отлично. Да всичко си има своя цена - рок звездите умират от свръхдоза, политиците ги хвърлят в затвора. Но от това, че мен ме поддържат голямо количество хора, аз изпитвам еуфория.
Алексей Навални
Баща ми цени таланта. Той разпознава истинските знания и умения, когато ги намери. Той е цветно сляп и неутрален по пол. Той наема най-добрия човек за работата, точка.
Иванка Тръмп
...днес всичко се комерсиализира - политика, религия, образование, идеология, убеждения, въоръжените служби. ... Всичко има своята цена.
Карол Куигли
Всичко, което трябва да направят, е да създадат някъде уебсайт, който продава някакъв фалшив продукт на двадесет процента от нормалните пазарни цени и хората ще бъдат подмамени да предоставят номерата на кредитните си карти.
Кевин Митник
В битката няма слава, която да си струва цената на кръвта.
Дуайт Айзенхауер
Трудностите са цената, която плащаш за развитието си.
Бранч Рики
Където е армията, цените са високи, а когато цените се повишават благосъстоянието на народа се изчерпва.
Сун Дзъ
Не знам дали е от възрастта или от зрелостта, но със сигурност държа на всяка цена да преоткривам все повече и повече свободни форми на западната демокрация.
Джон льо Каре
Цената на живота се покачи с още един долар за бутилка [алкохол].
Уилям Клод Фийлдс
Опитът учи бавно и с цената на грешките.
Джеймс Антъни Фруд
Семейството е рисковано начинание, защото колкото по-голяма е любовта, от толкова повече неща се отказваш. Такава е цената. Но аз я приемам.
Брад Пит
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
22
Следваща