Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цена" - страница 3
Няма откритие без риск и това, което рискувате, разкрива какво цените.
Джанет Уинтерсън
Точно както интернет намалява разходите за транзакции и сътрудничество в бизнеса и правителството, той намалява и цената на несъгласието, на бунта и дори на въстанието.
Дон Тапскот
Понякога е печално, понякога трудно и върви по дяволите. Който не знае цената на щастието, той никога няма да бъде щастлив.
Евгений Евтушенко
Цената на всяко нещо се повишава и пада от време на време и от място на място; и с всяка такава промяна покупателната способност на парите се променя, доколкото това нещо върви.
Алфред Маршал
Ако цените станат неконтролируеми, превишават повече от три-четири пъти, аз самият ще легна на релсите.
Борис Елцин
Представете си фалшива златна монета от десет франка. Нейната истинска цена е някакви си две су, но ще струва десет франка дотогава, докато не разберат, че е фалшива.
Андре Жид
За всичко, коието вземаме, трябва да платим, но цената е брутално висока.
Ръдиард Киплинг
...Не искайте много – не можете да му платите цената...
Ванга
Жената знае смисъла на любовта, а мъжа нейната цена.
Марти Ларни
Едно от нещата в актьорството е, че то ти позволява да живееш живота на другите хора, без да ти се налага да плащаш цената.
Робърт Де Ниро
По-добре е да си добър, отколкото лош. Но понякога порядъчността идва на твърде висока цена.
Стивън Кинг
Въпреки че човешкият живот няма цена, ние винаги постъпваме така, сякаш съществува нещо още по-ценно.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Ние сме достатъчно богати, за да се защитим, каквато и да е цената. Сега трябва да научим, че сме достатъчно богати, за да се образоваме, както трябва да бъдем образовани.
Уолтър Липман
Човек започва да цени щастието едва когато се ожени, но дотогава е твърде късно.
Франк Синатра
Работата е цената, която се плаща за репутацията.
Балтазар Грасиан
Храбрец: човек, който малко цени своя живот - и още по-малко чуждия.
Адриан Декурсел
Животът е кратък, даже и да доживееш до деведесет. Живей на пълни обороти - ето това мисля. Цени всеки миг, всеки час, всеки ден, понеже няма да успееш и да мигнеш с очи, когато всичко приключи. Абсолютно уверен съм, че за повечето хора смъртта настъпва неочаквано.
Брус Уилис
Мисля, че цената на енергията ще намалее, когато направим този преход към възобновяема енергия.
Ал Гор
Колкото по-висока е цената, толкова по-желана става стоката в очите на купувача.
Дейвид Огилви
Познаване на обратната страна на професия или призвание - това е цената, която плащаме за придобиване на професионалните навици.
Джеймс Болдуин
Хуморът е сериозно нещо. Обичам да го мисля като за един от най-големите ни най-ранни природни ресурси, който трябва да бъде запазен на всяка цена.
Джеймс Търбър
Всеки човек, появил се в нашият живот е учител! Някой учат нас да бъдем по-силни, някои - по-мъдри, някои ни учат да прощаваме, някои - да бъдем щастливи и да се радваме на всеки ден. Някои съвсем не ни учат - просто ни трошат, но и от това ние получаваме опит. Цени всеки човек, даже ако той се е появил за миг. В края на краищата, в това че се е появил, няма нищо случайно!
Джеки Чан
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
22
Следваща