Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Цена" - страница 10
Смятат ме за луд, защото няма да продавам дните си за злато; и ги смятам за луди, защото смятат, че дните ми имат цена.
Джубран Халил Джубран
След тридесет години женствеността все още е задължителна за жените - и се превърна в опция за мъжете - докато истинската женственост остава гротескна до степен на непристойност. Междувременно цената на малкия напредък към половото равенство е отричането на женствеността като всякакъв вид отличителен характер.
Джърмейн Гриър
В пазарната икономика всяка вещ има цена, но нищо няма ценност.
Жак-Ив Кусто
Търговията ни дава възможността да получаваме продукт на това място, на което се добива и да го доставяме там където той е потребен. Ето за това тя ни дава възможността да увеличим стойността на продукта с цялата разлика между цената на едното място и цената на другото.
Жан-Батист Сей
Мъжете и цените винаги се стремят да се изкачат възможно най-високо.
Жана Моро
Само рибите в морето знаят цената на свободата.
Йосиф Бродски
Умението да крачиш в строй се цени при всеки строй.
Валентин Домил
Знаейки цената на хората, можете да продавате доста по-евтино.
Валентин Домил
Политиците имат много общо с плодовете. Цената им зависи от търсенето.
Валентин Домил
Всеки писател си има своя цена. При социализма я определя властта. При капитализма - купувачът.
Валентин Домил
Човек трябва да иска малко, за да може да плати цената.
Ванга
Ако се продаваш евтино, едва ли ще се откупиш за същата цена.
Веселин Георгиев
Никой не цени свободата толкова малко, както свободният човек.
Веселин Георгиев
Ако жената иска да я ценят, би трябвало сама да си повишава цената.
Веселин Георгиев
Ти искаш да се харесаш на хората? Цени техния ум.
Клод Адриан Хелвеций
Все още не бях открил, че човечеството се състои от две много различни раси - богатите и бедните. Отне ми... както и на много други хора... двадесет години и войната, за да се науча да си стоя при моята си класа и да питам цената на нещата преди да ги докосвам, камо ли да ги вземам присърце.
Луи-Фердинан Селин
Лишени от възходи и спадове, нещата, които цените, започват да избледняват. Миналите неуспехи са това, което придава сладост на успеха.
Наполеон Хил
Всяко нещо, получено без усилия и на ниска цена, обикновено се омаловажава.
Наполеон Хил
Добрите идеи нямат твърдо установена цена. За беда специалните знания са далеч по-достъпни и лесни от идеите.
Наполеон Хил
Действителната стойност на ума ви може да се определи според размера на доходите, които ще получавате от продажбата на вашите услуги. Парите не са с по-висока цена от ума. Често стойността им е по-ниска.
Наполеон Хил
Животът не дава нищо безплатно, и всичко, поднесено от съдбата, има своята скрита цена.
Стефан Цвайг
Победа на всяка цена, победа - въпреки всички ужаси на войната, победа - независимо колко дълъг и труден ще е пътят, водещ до нея, тъй като без победа ние няма да имаме бъдеще.
Уинстън Чърчил
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
22
Следваща