Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Характер" - страница 15
Веселостта означава доволен от себе си ум, чист и добър характер.
Самюъл Смайлс
Републиканците са хора, които, ако се удавите на 50 фута от брега, биха ви хвърлили 25-футово въже и ще ви кажат да преплувате останалите 25 фута, защото това би било добре за вашия характер. Демократите ще ви хвърлят стофутово въже и след това ще си тръгнат за да търсят за други добри дела.
Самюъл Хаякава
Моята лична работа е засегната от тази съдба на разбирането, че архитектурата и инженерството имат социален характер и могат да служат на общността.
Сантяго Калатрава
Амбицията ми е да дам на катедралата Оукланд универсален характер, независим от католическата църква.
Сантяго Калатрава
Човек сее мисъл и жъне дело. Той сее действие и жъне навик. Той сее навик и жъне характер. Той сее характер и жъне съдба.
Свами Шивананда
Сълзите имат по-добър характер, плачейки сами. Съжалението понякога може да бъде повече вълк, отколкото куче.
Себастиан Бари
Няма по-голяма трагедия за мъжът, отколкото пълното отсъствие на характер.
Сергей Довлатов
Краят на всички знания трябва да е изграждането на характер.
Сесар Чавес
Действието е характер. Това, което човек прави, е това, което е, а не това, което казва.
Сид Фийлд
Ако искате да знаете какъв е действително характера на човек... помолете го да ви каже живия човек, на когото най-много се възхищава - защото почитането на герои е най-верният показател на личната природа на човека.
Сидни Харис
Най-строгият тест на характера е не толкова способността да пазиш тайна, колкото е, когато тайната най-накрая е излязла, да се въздържиш от разкриване, че си я знаел през цялото време.
Сидни Харис
Никой пряк път, който се опитва да заобиколи търпеливото разкриване на истинския характер на Бог и нашата връзка с него като негови деца, не може да успее да осигури дългосрочна духовна терапия.
Синклер Фъргюсън
Моето удовлетворение в работата идва от подготовката и изграждането на характера.
Сисъли Тайсън
Не обмислените преценки от задна дата, а действително предприетите действия показват истинския характер на човек.
Скот Андерсън
Смирението е една от най-силните черти на характера, която някога можете да имате, и ще ви служи далеч по-добре от егоизма.
Сойър Бенет
Мога да покажа своя огнен характер, но само тогава, когато има повод.
София Ротару
Очите лъжат за характера на човек ако някога се загледаш в тях .
Стиви Уондър
Когато пиша, се опитвам да нося маската на героя си, докато вървя по света. Когато не съм на бюрото си, през останалото време, се опитвам да остана в този герой и да виждам света по начина, по който той би го направил. Това е почти като метод, действащ по начин - да държиш героя близо до начина, по който актьорът държи сценарий близък и винаги се опитва да бъде в характера.
Стюарт О'Нан
Той може да е мъж без характер, но тя беше жена без кураж. Кое от двете беше по-лошо?
Сю Графтън
Мисля, че архитектурата става интересна, когато има двоен характер, тоест, когато е възможно най-проста, но в същото време толкова сложна, колкото е възможно.
Тадао Андо
Можете да извадите човек от Ирландия, но не можете да извадите ирландския му характер.
Тайсън Фюри
Имам откровен характер, който кара хората да се замислят, а стилът ми на битка е агресивен. Всичко е на линия през цялото време. В битките ми има драма.
Тайсън Фюри
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
22
Следваща