Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Степен" - страница 8
Тя е по-красива, отколкото имам думи. И снощи бях благословен извън всякаква степен да й служа.
Дж. Р. Уорд
Интернет се превърна в забележителен източник на икономически и социални иновации до голяма степен, защото е архетипна равнопоставеност, на която дори сайтове с малко или никакви пари зад себе си - блогове, да речем или Уикипедия - могат да станат влиятелни.
Джеймс Суровецки
Вземете млади изследователи, обединете ги във виртуално уединение, дайте им безпрецедентна степен на свобода и засилете натиска чрез насърчаване на конкурентоспособността.
Джеймс Д. Уотсън
Винаги съм искал да бъда извън закона. И до известна степен съм живял.
Джеймс Фрей
11 септември 2001 г. разкри героизъм сред обикновените хора, които може би са преминали през живота си, никога не са призовавани да демонстрират степента на своята смелост.
Джералдин Брукс
За да запазя жизнеспособността на творчеството си, просто се опитвам да се насладя на живота в най-голяма степен.
Джи-Драгън
Начините, по които тези икономически процеси, до голяма степен произхождащи от САЩ, са преминали в кратки срокове по света, са спиращи дъха и, за съжаление, добре илюстрират основните теми на тази книга.
Джордж Ритзър
Мисля, че като планирате режим на упражнения, диетата ви следва до известна степен.
Долф Лундгрен
Исках да стана инженер или да получа магистърска бизнес степен. Но имах възможност да правя филми, когато бях на около 25 и това беше чудесен начин да се изразя.
Долф Лундгрен
Славата е до голяма степен театрална концепция.
Ерик Хофер
Това изкуство, родено от гений и добър вкус, може да стане красиво и разнообразно до безкрайна степен.
Жан-Жорж Новер
Нашата бедност ще се върне у нас в пълна степен едва след войната.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Всяка религия съдържа в различна степен елементи от мекото и твърдото. В името на световния мир диалогът между религиите и между тях трябва да засили по-меките аспекти.
Йохан Галтунг
Никога не можете да се защитите на 100%. Това, което правите, е да се предпазите колкото е възможно повече и да намалите риска до приемлива степен. Никога не можете да премахнете всички рискове.
Кевин Митник
Това, което виждаш и слушаш, в някаква степен зависи от това, какъв си ти самият.
Клайв Стейпълс Луис
Отново повечето основни разграничения, отбелязани с икономически термини, са разлики не по вид, а по степен.
Алфред Маршал
До някаква степен сатанизмът е просто своего рода болест на християнството, защото вие действително трябва да бъдете християнин, за да вярвате в Сатаната.
Алън Мур
Освен това не е изкривяване на историята, ако се каже, че до голяма степен чрез усилията и пропагандата на нашата Международна федерация правителството на САЩ беше признато от мнозинството от великите сили.
Леон Жуо
Влязох в психология, просто защото това правеше сестра ми, а аз израснах в семейство, което много приличаше да следваш стъпките на сестра си. Ходих в същото училище, в което тя отиде, завърших същата степен като тя... наистина не се интересувах от това, честно казано.
Лили Сингх
Човек ще бъде ефективен до степен, в която е в състояние да се концентрира! Концентрацията не е основно начин на правене, а преди всичко начин на Битие.
Лорънс Лешан
Аз съм просто търсач на знания, приемайки света за моята провинция, защото изглежда, че всички знания са взаимосвързани и всяка наука зависи до известна степен от останалите.
Луис Л'Амур
Типичната западна диета е причина номер едно за преждевременна смърт и причина номер едно за инвалидност. С други думи, дългият и здравословен живот до голяма степен е въпрос на избор.
Майкъл Грегър
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
22
Следваща