Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Степен" - страница 5
По-високата степен на спешност не означава постоянно присъстваща паника, безпокойство или страх. Това означава състояние, в което самодоволството на практика липсва.
Джон П. Котър
Всички неща, независимо от степента им на създаване или унищожение, отново ще се обединят в единно цяло.
Джуандзъ
Всички имаме вътре чудовище; разликата е в степен, а не в натура.
Дъглас Престън
Ние сме изпълнени само когато не се стремим към нищо, когато сме импрегнирани от това нищо до степен на опиянение.
Емил Чоран
Първата световна война, и най-вече последната, до голяма степен помете онова, което остана в Европа от феодализма и феодалните земевладелци, особено в Полша, Унгария и Югоизтока като цяло.
Емили Грийн Болч
Наистина голямата разлика е, че това, което правите с молекулярна машина, може да бъде напълно прецизно, до най-малката степен на детайлност, която може да съществува в света.
Ерик Дрекслер
Проблемът за религията и проблемът за православното християнство не са едно и също нещо. Голяма част от това, което виждаме около себе си днес на неверие и критика, както и на отрицанието на нашите така наречени истини, се основава на факта, че религията е била до голяма степен изместена от вярата и доктрината е заменила живия опит. Именно този жив опит е основният елемент на тази книга.
Алис А. Бейли
Любовта така или иначе е до голяма степен решение. Точно като щастието. Можете да решите дали да обичате някого или не, да бъдете щастливи или не. Останалото е просто ангажимент към идеята.
Каприс Крейн
А годишните заседания на Асамблеята на лигата са в действителност официални мирни конгреси, обвързващи за участващите държави до степен, която повечето държавници преди четвърт век биха считали за утопични.
Карл Ялмар Брантинг
По природа съм срамежлив, човек, който винаги е намирал нещо обременително в човешкото взаимодействие и който вероятно винаги ще го направи, поне до известна степен.
Каролин Нап
Заплаха ли са хакерите? Степента на заплаха, представена от всяко поведение, независимо дали е законно или незаконно, зависи от действията и намерението на лицето и вредата, която те причиняват.
Кевин Митник
Казвам на хората: Имам докторска степен. от университета Гугъл.
Крис Кар
Направете го ново е посланието не само на модерното изкуство, но и на съвременния консуматорство, от което модерното изкуство е до голяма степен огледален образ.
Кристофър Лаш
Страхът е добър. В правилната степен това ни пречи да правим глупаци от себе си. Но в грешна мярка ни пречи да живеем пълноценно. Страхът е наш спътник на благото, но никога не е наш господар.
Алън Бренерт
Не държа Америка отговорна за потисническите правителства в 22-те арабски страни. Има репресивни арабски правителства, които са наши съюзници, и има такива, които са наши номинални врагове. Няма голяма разлика до каква степен участваме в поддържането на тези правителства.
Лорънс Райт
Връзката на двата проблема е по-скоро обратната. До голяма степен разоръжаването зависи от гаранции за мир. Сигурността идва на първо място, а разоръжаването е втората.
Лудвиг Квиде
Народа проявява степента на своята цивилизация толкова, колкото повече той умее да възприема и развива това, което създават другите.
Любор Нидерле
Никога не съм бил до такава степен във фокуса на интереса, откакто станах "нещо" в един ранен момент от кариерата си. Знам, че съм станал "нещо" и това ми доставя голямо удоволствие.
Мат Деймън
Никога не съм виждал, чувал или чел духовенството да е било обичано от народа, където християнството е държавна религия. Нищо не може да ги направи популярни, освен преследване в известна степен.
Джонатан Суифт
Голямата музика е в известна степен ведрина; тя се определя от стойностите, които заявява.
Ребека Уест
Държавата понякога допуска грешки. Когато се появи някоя от тези грешки, спадът в колективния ентусиазъм рефлектира в резултиращия спад в приносите на всеки индивид, във всеки от елементите, формиращи целостта на масите. Работата се парализира до степен на производството на незначителни количества. Време е да бъдат направени корекции."
Ернесто Че Гевара
Добротата означава най-висока степен на популярност.
Хайнрих Ман
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
22
Следваща