Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Степен" - страница 15
Моята степен на магистър по изкуствата не означава нищо за тези маймуни и аз съм дошъл да споделя безразличието им.
Чарлз Портис
Животът до известна степен е разширен диалог с бъдещото ви аз за това как точно ще се разочаровате през следващите години.
Чарлс Ю
Започнах да мисля, че големите, решителни моменти, които до голяма степен управляват живота ни, са далеч по-малко осъзнати, отколкото изглеждат по-късно, когато ние си спомняме и правим равносметка.
Шандор Мараи
Повечето учени приемат, че животът може да съществува само във физическа форма на живот. Те изпращат космически кораби до други планети, търсейки признаци на физически живот, без да отчитат, че животът "може" да съществува и като енергия или етерна форма. Въз основа на ясновидско изследване животът също съществува в етерна (енергийна) форма; има етерни същества с различни степени на осъзнаване и развитие.
Мастър Чоа Кок Сюи
До известна степен семейството, което създавате, е по-важно от това, в което сте родени.
Шилпи Сомая Гоуда
Живей малко. Посмей се малко. Обичай малко. Щастието ще ви намери в голяма степен.
Ърни Зелински
Вашият просперитет ще расте до степента, в която го правите. Чувството ви за просперитет може да изисква да преодолеете страха от напускане на сигурна работа заради по-малко сигурна работа, с по-малко заплащане, но много повече свобода. Факт е, че да се чувстваш по-проспериращ не означава непременно да печелиш повече пари. Понякога това означава да печелите по-малко пари.
Ърни Зелински
В моята книга аз не просто демонстрирам, че свободното предприемачество е най-ефективният начин за организиране на една икономика - което е. Също така показвам, че това е израз на американските ценности и, следователно, че борбата за свободно предприемачество е до голяма степен борба за нашата култура.
Артър К. Брукс
Маратон - това е преди всички изпитание на собствените възможности, и числото на съперниците на които се е отдало да изпревари на дистанция, в голяма степен зависи от това, колко успешно сте решили първостепенната задача.
Артър Лидиярд
Фактът, че са докладвани, умножава видимата степен на всяко плачевно развитие с пет до десет пъти.
Барбара Тъкман
Няма хора за които правителството да е по-загрижено за тяхното уважение и любов или за земя, в такава степен великолепна, така приятна за гледане, и така пълна с щедро предложения към индустрията и труда.
Бенджамин Харисън
Всичко, което правя в киното, е до голяма степен с една цел: да забавлявам няколко мои приятели.
Адам Сандлър
Радиацията ни заобикаля винаги и навсякъде... Всички живи тъкани са радиоактивни в една или друга степен: хората, като бананите, излъчват лъчение, тъй като и двете съдържат малки количества радиоизотоп калий-40.
Адам Хигинботам
Мъдрите лидери разбират, че най-големият определящ фактор дали последователите някога ще притежават дълбоко визия е степента, до която последователите вярват, че лидерът ще я притежава.
Бил Хайбълс
Супермен е до голяма степен такъв, какъвто е бил - знаете ли - какъвто е бил винаги. Много от героите на Марвел са продукти на своето време. Мисля, че Батман, като герой, успя да се адаптира; той е доста податлив.
Брайън Азарело
Родителят не трябва да се поддава на желанието си да се опита да създаде детето, което би искал да има, а по-скоро да помогне на детето да се развие - в собственото си време - в най-голяма степен, в това, което той иска да бъде и може да бъде.
Бруно Бетелхайм
Създаването на сини океани, с други думи, е продукт на стратегията и като такъв е до голяма степен продукт на управленски действия.
У. Чан Ким
Ако хората достигнат високо ниво на цивилизация, едновременно се развива известна степен на корупция.
Валерио Масимо Манфреди
Торик ми разказа тази история по такъв начин, че не можех да не се възхищавам на нея, въпреки че нямах време за нея. Точно толкова скръб, колкото е необходимо, и колкото е възможно повече хумор за дадена степен на скръб.
Владимир Жаботински
Мисля, че има дисонанс между това колко се очаква от вас като млад човек, независимо дали сте мъж или жена: трябва да отидете в университет; получавате магистърска степен, може би две, особено ако сте от средната класа.
Айобами Адебайо
Повечето събития стават случайно. Друго нещо, е това че когато гледаш на някои събития станали във времето, ти разбираш: те в значителна степен са променили всичко в течение на твоят живот.
Гавин Екстенс
Истинското постижение - истинската мярка за това докъде сме напреднали в живота - не се определя от това, което сме придобили, а по-скоро от степента, в която сме оставили страховете си зад нас.
Гай Финли
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
22
Следваща