Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ясен" - страница 5
Единственото постоянно решение на вашите проблеми е да влезете вътре и да пуснете частта от вас, която изглежда има толкова много проблеми с реалността. След като направите това, ще бъдете достатъчно ясен, за да се справите с това, което е останало.
Майкъл Сингър
Склонни сме да мислим, че заетостта е заетост и не си задаваме въпроса: възнаграждаваща ли е тази работа? Изследванията установяват доста ясно, че типичните представи за щастие - че повече е по-добре - наистина не съответстват на начина, по който хората мислят и се чувстват.
Майкъл Спенс
Когато виждате нещо ясно в ума си, творческият механизъм за успех във вас поема и върши работата много по-добре, отколкото бихте могли да я свършите със съзнателно усилие или "сила на волята".
Максуел Малц
Колкото повече сме ангажирани да вярваме, че нещо е истина, толкова по-малко вероятно е да вярваме, че неговата противоположност е вярна, дори и при ясни доказателства, които показват, че грешим.
Маршал Голдсмит
Според моя опит най-твърдо поддържаните възгледи се основават на невежество или възприета догма, а не на внимателно обмислено натрупване на факти. Колкото повече разкривате тънкостите и реалностите на ситуацията, толкова по-малко ясни стават нещата.
Мери Роуч
Имам много голямо чело. Имам ясно изразен череп. Може би продуцентите смятат, че там има много неща.
Нийл Патрик Харис
Понякога това, което изглежда като предаване, изобщо не е предаване. Става дума за това, което се случва в сърцата ни. За да виждате ясно какъв е животът и да го приемате и да му бъдете верни, каквато и да е болката, защото болката от това да не бъдете верни на него е много, много по-голяма.
Никълас Еванс
Стареенето е, просто и ясно, натрупването на щети в тялото. Това е всичко, което е стареенето.
Обри Де Грей
Най-много харесвам неща, които имат повече от ефекти и това изглежда е мелодия, която е предимно ефекти. Не разбирам ясно причината.
Орнет Колман
Изтокът не е запознат с онези изповеди, мемоари и автобиографии, толкова обичани на Запад. Има ясна разлика в тоналността. Погледът никога не се спира върху страдащото човечество на Христос, а прониква зад кенотичния воал. На западния мистицизъм на Кръста и неговото почитане на Свещеното Сърце отговаря източният мистицизъм на запечатания гроб, от който извира вечният живот.
Павел Евдокимов
Ясно е, че ритуалите и жертвоприношенията могат да сплотят хората и може да се окаже, че група, която прави такива неща, има предимство пред тази, която не го прави. Но не е ясно защо трябва да се намесва религия. Защо се въвеждат богове, души, задгробен живот, чудеса, божествено сътворение на вселената и т.н.?
Пол Блум
Ако не постигате напредъка, който бихте искали да постигнете и сте способен да постигнете, това е просто защото целите ви не са ясно дефинирани.
Пол Майер
Е, за да бъде ясно, аз съм учен по религии с четири степени, включително една по Новия завет и владеене на библейски гръцки език, който изучава произхода на християнството от две десетилетия и също така е мюсюлманин.
Реза Аслан
Ясно е, че дисфункционалната хранителна култура на Америка трябва да носи част от вината за излишните ни килограми, но вероятно и нашият неприятен начин на живот също допринася.
Андрю Уейл
Винаги, когато пиша за психично здраве и интегративни терапии, ме обвиняват, че съм предубеден срещу фармацевтичните продукти. Така че нека да бъда ясен - интегративната медицина е разумно приложение както на конвенционални, така и на доказателни природни терапии.
Андрю Уейл
Осъзнатият контрол на дишането е полезен инструмент за постигане на спокойно, ясно състояние на ума.
Андрю Уейл
За да бъдем ясни, аз се тревожа за въздействието на интернет, колкото всеки друг. Притеснявам се от съкращаването на обхвата на вниманието, физическата цена на заседналия "сърфинг" и възможността за по-груб дискурс, тъй като милиони уеб страници се надпреварват за внимание, като се обръщат към нашите основни инстинкти.
Андрю Уейл
Все още не ми е удобно да препоръчвам на хората да ядат наситени мазнини с изоставяне, но за мен е ясно, че захарта, брашното и окислените семенни масла създават възпалителни ефекти в организма, които почти сигурно носят по-голямата част от отговорността за повишаване на риска от сърдечни заболявания.
Андрю Уейл
Най-важното правило е да се формулира ясно и точно целта, която трябва да бъде постигната, и след това да се запази неотклонно в съзнанието през всички етапи на изпълнението, които често са дълги и сложни.
Роберто Асаджоли
Винаги съм правил ясна разлика между правенето на живот и изкарването на прехраната.
Робърт Фулам
Децата понякога виждат ясно нещата, които са затъмнени в по-късен живот.
Роджър Пенроуз
Според мен, противозачатъчните таблетки са променили женската психология. Ако помислим за милионите жени, които ежедневно са приемали и приемат хормони, става ясно, че това не може да остане без следа. Аз наистина вярвам, че без таблетките феминизмът не би се развил до такъв абсурд.
Роман Полански
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
23
Следваща