Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ясен" - страница 4
Нетърпението е добър признак за това, че ти ясно осъзнаваш своята смъртност.
Азия Ардженто
Всеки отделен човек е специфична личност, което няма да бъде отново. Хората се различават по самата същност на душата, а тяхното сходство е само повърхностно. Колкото повече е като себе си, толкова повече започва да разбера себе си - ясно показват, чрез самобитните си черти.
Валерий Брюсов
От Съединените американски щати се чуха гласове, от които стана ясно, че Америка иска мирна и обединена Европа като основа за взаимно сътрудничество.
Густав Щреземан
Насилието беше избухнало и от двете страни, но нашата философия като партия беше много, много ясна.
Джон Хюм
Благата на свободният печат са толкова ясни толкова общопризнати, че далеко превишават вредите от злоупотребата с него. Злото е преходно, а доброто - безсмъртно.
Джордж Канинг
След операцията трансплантираният бъбрек функционира незабавно с драматично подобрение в бъбречния и сърдечно-белодробния статус на пациента. Този грандиозен успех беше ясна демонстрация, че трансплантацията на органи може да бъде животоспасяваща.
Джоузеф Мъри
Върнах се в аспирантура с ясното намерение, че това, което искам да направя с живота си, е да подобря обществата, а начинът да направя това е да разбера какво прави икономиките да работят по начина, по който те работят или не.
Дъглас Норт
Макар че би било хубаво да си представим, че някога е имало време, когато човек е живял в хармония с природата, не е ясно дали някога наистина е живял.
Елизабет Колбърт
Трудните неща в живота, нещата, от които наистина се учиш, се случват на ясен ум.
Каролин Нап
Изборът, обаче, сега е толкова ясен за нациите, колкото беше преди за отделния човек: мир или изчезване.
Лестър Пиърсън
Подобно на майка ми, винаги съм казвала: "Ще си оправя живота един ден". Когато я видях да умира, без да изпълни мечтите си, стана ясно, че моето време е сега или може би никога.
Лиз Мъри
Човек се изразява ясно, когато го е завладяла мисъл, но още по-ясно, когато той владее мисълта.
Висарион Белински
Несъмнено ясно е, че целият свят отива по дяволите. И единственият шанс това да не стане, е въобще да не се опитваме да го предпазим.
Робърт Опенхаймер
Ясно е, че никой не знае колко лидерство е пропаднало, неоткрито у жените от всички раси, и сред черните, и сред другите малцинства.
Глория Стейнем
Когато слушах Арета, можех много ясно да усетя емоционалното послание. То идваше дълбоко отвътре. Ето това исках да правя и аз.
Уитни Хюстън
Трябва да бъдем ясни умствено, чисти нравствено и спретнати физически.
Антон Чехов
О, земеделци, молете се летата ви да бъдат влажни и зимите ви ясни.
Вергилий
Записът е ясен, печатането на пари не създава работни места, а само създава повече инфлация.
Маргарет Тачър
Мразя да ходя на фитнес и да го правя по старомоден начин. Мразя всичко, което е прекалено ясно, прекалено рутинно, твърде познато. Отегчавам се наистина много бързо.
Риана
Безпокои ме, че в живота има толкова незначителни неща. В мен тиктака часовник. Аз не се боя от смъртта, но съм на ясно, че на наше разположение е много ограничен период от време. То е немного, и затова ние сме длъжни да използваме всяка секунда.
Том Форд
Наблюдаването на хората и наблюдението върху себе си дава ясна отправна точка за литературата.
Гао Синдзиен
Обичам неговите мили очи, в които уязвимостта и красотата на душата му могат да бъдат прочетени ясно.
Алис Уокър
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
23
Следваща