Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ясен" - страница 16
Бъдете в мир и вижте ясен модел и план, който преминава през живота ви. Нищо не е случайно.
Айлийн Кади
Фокусирайте се върху най-високото, ясно и най-смислено учение, което можете да намерите, и оставете всичко останало.
Алън Коен
Църквата трябва да се приспособи към нравите на времето, тъй като изглежда твърде ясно, че нравите на времето се адаптират все по-малко към Църквата.
Габриел Шевалие
Етичните и философски обосновки за основните доходи - социалната справедливост, свободата и икономическата сигурност - са добре установени. Те са вградени в просветителските ценности на всички цивилизовани общества и са ясно взаимосвързани, в крайна сметка почиват на чувствата на съпричастност. Това е емоцията, която разделя прогресивния ум от реакционния. Емпатията произтича от силната вяра в човешкото състояние. Това е способността да се поставиш на мястото на другия и да приемеш, че хората имат право да живеят както искат, стига да не причиняват умишлено или небрежно зло на другите.
Гай Стендинг
Милиони хора в много така наречени демократични страни са загубили правото на глас или никога не са го получили. И милиони ясно смятат, че политическият поток не изразява речник или политики, ориентирани към техните нужди и стремежи.
Гай Стендинг
Всеки живот ставя ясен. Искам да кажа, неговото движение, неговите особености само тогава, в последните минути.
Гайто Газданов
Въпреки че вече не пея, пеенето беше първото ми образование в изкуствата и ми е ясно, че обучението ми за музикант ме оформи и като писател.
Гарт Грийнуел
Искам да разберете ясно, аз не съм журналист - бъдете много ясни по този въпрос. Аз съм създател на мнение.
Глен Бек
Най-високият комплимент, който може да се даде на писател, не е да се каже, че човек се съгласява с цялото си сърце с неговите наблюдения, а че е провокирал - наистина, принуден - труден размисъл за последващи въпроси и вътрешно поставяне под съмнение на собствените предположения, често без бързо или ясно разрешаване.
Глен Грийнуолд
Ако не е ясно "да", тогава е ясно "не".
Грег Маккюън
Пътят на есенциалиста означава да живееш по дизайн, а не по подразбиране. Вместо да прави избори реактивно, есенциалистът умишлено разграничава жизненоважните няколко от тривиалните много, елиминира несъществените и след това премахва пречките, така че основните неща да преминават ясно, гладко. С други думи, есенциализмът е дисциплиниран, систематичен подход за определяне къде е нашият най-висок принос, след което прави изпълнението на тези неща почти без усилие.
Грег Маккюън
В един миг ни стана ясно, че почти - но не съвсем - съвършената еднородност на настъпващите колони, хаотично разтварящи се в сблъсъка на фронтовете, се реформира, след като той се бие в далеч по-съвършена форма: както напълно точната, напълно неразличими редове кръстове в гробищата на героите, където линиите се разстилаха в широка перспектива, движейки се в резервната си монотонност, изрязани под прав ъгъл и нарязани на блокове, така че най-накрая беше постигнат абсолютен ред.
Грегор фон Рецори
Намираме се в момент от историята, в който всеки с някаква представа за климатичната криза, която заплашва нашата цивилизация - и цялата биосфера - трябва да говори на ясен език, без значение колко неудобно и неизгодно може да бъде това.
Грета Тунберг
Бил съм на път и съм посещавал много места и съм срещал хора от цял свят. Мога да кажа, че изглежда почти еднакво навсякъде, където съм бил: климатичната криза се игнорира от отговорните хора, въпреки че науката е кристално ясна.
Грета Тунберг
Не беше работа на съдебен спор да определя факти; негова работа беше да изгради история от тези факти, чрез които да бъде неизбежен ясен морален извод.
Греъм Мур
Вашият позитивен мислител може да се справи в предградията, но по-скоро би бил с ясна депресия в Арктика, където оцеляването зависи от точността и не се заблуждавайте за шансовете му на леда.
Гуинет Луис
Рядко някое поколение е изхвърлило толкова ясно знанията на поколението на родителите си с водата за баня, както са направили днешните родители.
Давид Еберхард
Понякога не просто искате да рискувате да направите грешки; всъщност искате да ги направите - макар и само за да ви даде нещо ясно и подробно за поправяне.
Даниъл Денет
Трудно е да се види ясно, когато очите ти са притиснати от страх.
Деб Калети
Като гледаме през очите на съвместното създаване - виждаме, че ние съ-създаваме тази вселена, съ-създаваме нашите взаимоотношения и съ-създаваме нашите преживявания - ние можем да открием невидимите модели, които съществуват вътре в нас. И с тази мъдрост с ясно око, ние сме в състояние да пресечем линията, да пуснем котвата и да се освободим.
Деби Форд
Библията ясно казва, че когато имаме проблем с брат си, трябва да отидем при тях и да се опитаме да разрешим ситуацията.
Дейв Рамзи
Подобряване на уменията на колегите по човешки ресурси. Най-добре учащите са и учители. Инвестирането в изграждане на умения на колегите по човешки ресурси изисква хората да бъдат ясни и дисциплинирани относно актуална област, инструмент или технология.
Дейв Улрих
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
23
Следваща