Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ясен" - страница 13
Възможностите пред Майкрософт са огромни, но за да ги грабнем, трябва да се фокусираме ясно, да се движим по-бързо и да продължим да се трансформираме.
Сатя Надела
В паметта на един човек може да има само сто ясни дни, а той е живял хиляди. Не мога да направя много по въпроса. Имаме запас от дни и ги прекарваме като безпаметни пияници.
Себастиан Бари
Това, какъв ще станеш, става ясно в първите шестнадесет години от живота.
Сергей Бодров младши
При ненасилието причината трябва да бъде справедлива и ясна, както и средствата.
Сесар Чавес
Нормално е да нямаш корени. Нито на места, нито в семейства. Няма причина за оплакване. Ето защо днес живеем по-дълго. Дори и да не е съвсем ясно защо.
Сибиле Берг
Всеки повтаря грешките си през целия си живот. Напълно ясно е, че нищо наистина не се развива, защото всеки отразява света, който повтаря историята си до степен на идиотизъм.
Сибиле Берг
Когато най-накрая разберем, че умираме и всички останали съзнателни същества умират с нас, започваме да изпитваме изгарящо, почти сърцераздирателно чувство за крехкостта и ценността на всеки момент и всяко същество и от това може да израсне дълбоко, ясно, безгранично състрадание към всички същества.
Согиал Ринпоче
Ясният фокус е магическата пръчка на ума. Той насочва вашата креативност в определена посока и канализира вашия опит зад нея. Навсякъде, където ясно се фокусирате, вие създавате.
Соня Чокет
Революциите на моя век, XX век - съветската революция, или китайската, или революциите, които бяха разпалени в Латинска Америка, като например в Куба - се провалиха в по-голямата си част, провал, който беше напълно ясен в края на век.
Стефан Хесел
Никога не разбирам защо жените смятат, че драмата и глупостите са привлекателни за момчетата. Те не са. Ще бъда много ясен по въпроса, дами, така че обърнете внимание: Очарователният принц не идва да спасява лудички.
Такър Макс
... има ясна граница между илюзията и лъжата.
Тана Френч
...направи си услуга и се научи да хващаш живота за топките, скъпа. Не бъдете толкова обвързани в опитите си да направите правилното нещо, когато умното нещо е толкова болезнено ясно.
Тейлър Дженкинс Рийд
Без значение колко дълго в стаята е тъмно, час или милион години, в момента, в който лампата на осъзнаването светне, цялата стая става светеща. Ти си тази осветеност. Ти си тази ясна светлина.
Тензин Уангял Римпоче
Точно тази минута ми е ясно, че съжалението е просто загубена емоция.
Тери Макмилан
Единственият начин да облекчим страха си и да бъдем истински щастливи е да признаем страха си и да се вгледаме дълбоко в неговия източник. Вместо да се опитваме да избягаме от страха си, можем да го поканим в нашето съзнание и да го погледнем ясно и дълбоко.
Тик Нят Хан
Не е ясно колко пари има Тръмп, но това не е достатъчно, за да има значение в Русия. Ако продължи да държи позицията си на корав милиардер, той ще бъде поласкан от руските медии, презиран от онези, които имат значение в Русия, и след това лесно ще бъде смазан от мъже, далеч по-богати и по-умни от него.
Тимъти Снайдър
Кой съм аз като архитект и историята на работата ми - това е ясно за всеки, който ме наеме. Но влизам буквално с нищо в мозъка си за това как ще изглежда сградата.
Том Мейн
Мисля, че винаги съм писал книги с много ясни сценични структури. Склонен съм да пиша на сцени. Склонен съм да водя доста диалог. И аз съм склонен да използвам истории, които не се разпръскват навсякъде, които имат много остър фокус по отношение на това как се развиват във времето.
Том Перота
Не вярвам в конспиративни теории, но ясно виждам как двигателят на парите се подхранва от фалшиви убеждения. А тези, които се възползват от успеха на кокосовото масло, не се стремят да спрат този локомотив.
Антъни Уорнър
Децата не могат да реагират правилно на предупрежденията, ако първо не ги чуят ясно.
Томас Фелан
Такова компресиране на големи количества информация в няколко богати на деформация макродържави с малки количества номинална информация са не само интелигентни: те са много красиви: да, дори секси. Виждането на бъркотия от объркани данни и парчета от учене без да се компресира в кратко и ясно съобщение може да бъде истинско включване.
Тор Норетрандерс
В мен живеят едновременно двама човека. Стара и нова, коя от тях съм всъщност не е ясно.
Туинги
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
23
Следваща