Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мнение" - страница 9
Овенът изразил общото недоумение. Заекът изразил общото опасение. След това станал лъвът и изразил общото мнение.
Феликс Кривин
Знанието има три степени - мнение, наука, просветление. Средството или инструментът на първия е смисълът; на втория, диалектика; на третия, интуицията.
Плотин
Няма нищо по-презряно от мнението на тълпата.
Тит Ливий
Всъщност не правя нищо с Интернет, освен да проверявам имейла си. Имам много по-високо мнение за човечеството поради това.
Ан Патчет
Моето мнение е, че човек трябва да се диверсифицира широко в различните инвестиции на фондове. Трудно е обаче инвеститорите да се опитат да изберат подходящото ниво на риск, на което да управляват средствата си. Наличието на личен съветник би било полезно.
Майрън Сколс
В началото на 20-те години нацистката партия беше една от многото националистически и радикални политически групи. Той беше катапултиран до известност с началото на икономическата рецесия в края на 20-те години на миналия век... Нацистите дължат своята грандиозност на комбинация от два отделни набора от фактори: първо, тяхната отличителна организация и стратегия; и второ, по-широките социално-икономически условия, които създадоха климат на мнения и набор от оплаквания, на които нацистите можеха да се възползват.
Мери Фулбрук
Успешните хора вземат решенията си бързо и бавно променят мнението си. Провалящите се вземат решенията си бавно и бързо променят мнението си.
Анди Андрюс
Вместо да игнорирам онези, които избират да публикуват мненията си, без да говорят с мен, аз се радвам да разсея всякакви слухове или погрешни схващания и съм доста горд да кажа, че съм много доволен гей мъж, който живее живота си пълноценно и се чувствам най-щастлив да да работя с прекрасни хора в бизнеса, който обичам.
Нийл Патрик Харис
В момента сме в толкова нестабилен политически климат. Мисля, че те не искаха убийците да не успеят поради общественото мнение и политика, в сравнение със собствените си достойнства. Мога да уважавам това.
Нийл Патрик Харис
Да демилитаризираме страната означава да вземем дълбоко решение. Не е достатъчно да промените името на въоръжените сили. Необходимо е да промените мнението на онези хора, които едва до вчера носеха военна униформа.
Оскар Ариас Санчес
Жалко, че ние не можем да видим това, което произхожда в ума на хората, когато те избират мнение, към което да се присъединят!
Пиер Бейл
Проучванията на общественото мнение последователно показват, че само около 5 процента от чернокожите имат разумни политически мнения, т.е. подкрепят свободния пазар, личната свобода и края на благосъстоянието и утвърдителните действия.
Рон Пол
Харесвам упорити играчи. Поне имат мнение. Дали са прави или не, това няма значение за мен.
Рууд Гулит
Ние, холандците, обичаме да имаме мнение, силно мнение. Смятаме, че знаем всичко по-добре.
Рууд Гулит
Мълчах като дете и мълчах като млада жена; Сега приемам буците и неравностите си за голяма уста, но обикновено от онези, чието мнение не уважавам.
Сандра Сиснерос
Най-голямото постижение на XXI век е малодушие, лицемерие и страх от общественото мнение.
Сергей Минаев
Несигурните хора имат специална чувствителност към всичко, което окончателно потвърждава собственото им ниско мнение за себе си.
Сю Графтън
Ако поискате мнение, очаквайте да получите такова и не се подигравайте с него.
Сюзън Еноч
Винаги се забавлявам с идеята, че греша или че ще трябва да преразгледам мнението си. През повечето време се чувства добре; понякога наистина боли и е смущаващо.
Антъни Бурдейн
Ние срещаме извънземни всеки ден, които имат какво да ни дадат. Те идват под формата на хора с различни мнения.
Уилям Шатнър
Никога не доказвай своето мнение гръмко и със жар, даже и в душата си да си убеден в своята правота, - изкажи го скромно и спокойно, защото това е единственият способ да убеждаваш.
Филип Честърфийлд
Като разпознавате благоприятното мнение за себе си и се наслаждавате на него, вие в известна степен отдавате себе си и душевното си спокойствие на пазенето на друг, в чието отношение никога не можете да сте сигурни. Имате нов източник на съмнения и опасения.
Чарлз Кули
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
23
Следваща