Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мнение" - страница 8
Колкото училища, толкова и научни мнения.
Макс Шелер
Обстоятелството, че си омъжена за президента, все още не означава, че ти имаш право на мнение.
Нанси Рейгън
Мнението на другите ни дава всичко и ни лишава от всичко.
Пиер Мариво
Всички ние живеем веднъж. Така че живейте пълно живота си, без да се отвличате от мнението на обкръжаващите ви хора, обичайки себе си такива, каквито сте.
Риана
Заекът обича цвекло - това е мнение на готвача.
Станислав Йежи Лец
Моето мнение е, че все още, за да спечелите от гледна точка на лейбъристите, трябва да имате силен съюз с бизнеса, както и със синдикатите. Трябва да сте много в центъра на неща като реформа в публичния сектор.
Тони Блеър
Най-сетне осъзнах, че другите хора ще си останат точно такива, каквито са, независимо от моето мнение за тях.
Уейн Дайър
Истинските мнения могат да надделеят само ако фактите, за които се отнасят, са известни; ако не са известни, фалшивите идеи са също толкова ефективни, колкото истинските, ако не и малко по-ефективни.
Уолтър Липман
Демокрацията е твърде важна, за да бъде оставена на общественото мнение.
Уолтър Липман
Който придава голямо значение на мнението на хората им отдава твърде голяма чест.
Артур Шопенхауер
Ако си повярвал в човек, не бързай да си променяш мнението за него.
Артър Хейли
За да познае себе си, умният се стреми да познае хората, а глупавия мнението им за него.
Валентина Беднова
Мисля, че е ужасно важно да имаш мнения и да мислиш. Живеем в свят на действие без мисъл.
Вивиан Уестууд
Имам право на политическите си мнения и мога да гласувам, защото съм американец.
Дейвид Мамет
Съществува мнение, че всяка реклама е двигател на търговията. Не всяка! Лошата реклама не е двигател, а спирачка.
Дейвид Огилви
При несъвършенството на нашия ум интересите на истината изискват различно мнение.
Джон Стюарт Мил
Когато получите малка група фенове, които мразят нещо, то се усложнява от интернет. Пресата хваща интернет, сякаш е източник. Те не осъзнават, че това е само един човек, който пише мнението си.
Джордж Лукас
Даже ако мъж и жена са на едно мнение, те стигат до него по различни пътища.
Джордж Сантаяна
Мразя интелектуалните разговори. Мен ме интересува само моето собствено мнение.
Карл Лагерфелд
Истината пламва не само от сблъсъка на мнения, както казват французите, но и от вътрешните противоречия на лъжите.
Лев Троцки
Надявам се, че китайското правителство ще осъзнае, че е безполезно да се потиска свободата на словото и че противно на това, което те вярват, силата на режима не се основава на неговото потискане на множество мнения и идеи, а в неговия капацитет и желание да насърчава тях.
Ма Дзиен
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти силно желае, независимо от мнението на околните.
Паулу Коелю
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
23
Следваща