Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мнение" - страница 16
Ти имаш правото да вярваш във всичко, което ти е угодно, но ти нямаш право да ме заставяш да уважават всяко твое мнение.
Рики Джървейс
Съществуването на Бог не е субективно. Той или съществува, или не. Това не е въпрос на мнение. Можете да имате собствени мнения. Но не можете да имате свои факти.
Рики Джървейс
Критиката, може би цинизмът, просто е широко разпространен в музиката, в творчеството. Всеки има възприятие и набор от мнения, базирани на това какво му причинява това музикално произведение вътрешно.
Роб Халфорд
Той беше на мнение, че много неща е можело да направи в живота си, вероятно много повече, отколкото е могъл да си представи.
Роберт Зееталер
Никога не можеш да бъдеш по-добър от твоето мнение за себе си.
Робърт Нютън Антъни
Истинската прошка е готовност да промените мнението си за себе си.
Робърт Холдън
Актовете на насилие произтичат от високо самочувствие, а не от ниско самочувствие. Това важи за широк спектър от насилие, от тормоз на детските площадки до национална тирания, от домашно насилие до геноцид, от войни до убийства и изнасилвания. Извършителите на насилие обикновено са хора, които имат много високо мнение за себе си.
Рой Баумайстър
Способността да се скрие задкулисната страна на творчеството, неговата работа и пот - това е, по мое мнение, ключът към величието на артиста.
Рудолф Нуреев
Първоначално бях против запознанствата в интернет, защото има някои присъщи рискове, но видях толкова много щастливи двойки, които са се срещали в интернет, че си промених мнението.
Рут Уестхаймер
Доброто възпитание е умението да скриеш, своето твърде високо мнение за себе си твърде ниското за своят събеседник.
Марк Твен
Определенията, противно на общоприетото мнение, не ни казват нищо за нещата. Те описват само езиковите навици на хората; тоест те ни казват какви шумове издават хората при какви условия.
Самюъл Хаякава
Има мнение, че бракът на границата на развода е най-трайният.
Сергей Довлатов
Самият факт на прякото излъчване на парламентарното заседание служи за илюстрация на арогантното пренебрежение на властите от народното мнение: всякакви подигравки със здравия разум са допустими, което там е... прието.
Сергей Другал
Всички жени имат една досадна черта: те никога не могат да спрат на половината път. След като са изразили своето мнение - или негодувание - те повтарят казаното отново и отново. Някой демон ги бута, така че те отиват твърде далеч.
Сесил Дей Луис
Нещата, които остават премълчани, често са нещата, които ви изяждат – независимо дали защото не сте имали възможност да кажете мнението си, или защото другият човек никога не е успял да ви чуе и наистина е искал.
Селест Инг
Трябва да спрете да слушате стереотипи и да започнете да формирате собствените си мнения.
Стефъни Пъркинс
С многобройните си инструменти на лична власт той преследваше безмилостно всички, които изразяваха различия в мненията му, но винаги беше жертвата.
Стивън Коткин
Вие сте писател, когато си казвате, че сте. Мнението на никой друг няма значение. Майната им. Вие сте, когато казвате, че сте.
Стивън Пресфийлд
Това е съдът на общественото мнение, което е много по-променливо и е вероятно да съди по външния вид.
Т. М. Логан
Колко хора имат различни мнения в този свят? Всеки различен човек има различно мнение какво всъщност представлява тази бутилка или какъв цвят е тя. Ако кажа, че бутилката е прозрачна, ще има някой, който да ми каже, че бутилката е зелена или синя.
Тайсън Фюри
Вярвам, че жена ми трябва да е вкъщи и да гледа децата ми, да готви и чисти. Тя е много привилегирована жена да има съпруг като мен. Не всеки е в нейното положение, но тези, които са, са големи късметлии. Това е моето мнение.
Тайсън Фюри
Моето мнение е, че следвам това, което Господ казва. Или се опитвам. Други основно следват това, което искат да направят. Те живеят за себе си. Аз живея за Бог.
Тайсън Фюри
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
23
Следваща