Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мнение" - страница 13
Лидерът трябва да демонстрира своите мисли и мнения чрез своите действия, а не чрез думите си.
Джак Уедърфорд
В мен има нещо дяволско, поради което аз обичам да унищожавам чуждото мнение на мен, за да им доказвам, че всъщност аз съм егоист, горд и хитрец, равнодушен към хората.
Джеймс Джойс
Както избирателите, така и купувачите, особено в ерата на рекламата и съвременните технологии за популяризиране на стоките, участват в мащабен и добре финансиран процес на управление на общественото мнение.
Джон Кенет Гълбрайт
Когато фактите се променят, променям мнението си - какво правите вие, сър?
Джон Мейнард Кейнс
Общоприетото мнение е, че пазарите винаги са прави - тоест пазарните цени са склонни да отклоняват точно бъдещите развития, дори когато не е ясно какви са тези развития. Започвам с противоположната гледна точка. Вярвам, че пазарните цени винаги са грешни в смисъл, че представят пристрастен поглед към бъдещето.
Джордж Сорос
Основната пречка за стабилен и справедлив световен ред са САЩ. [Тази идея] съвпада с преобладаващото мнение в света. И мисля, че това е доста шокиращо за американците да чуят.
Джордж Сорос
Американците обичат да казват, че се борим за демокрация и въпреки това младите американци са стигнали до мнението, че демокрацията не може да се постигне.
Джоузеф Стиглиц
Без бог животът е само въпрос на мнение.
Дъглас Адамс
Мнението, независимо дали е основателно или лошо, е управляващият принцип на човешките дела.
Александър Хамилтън
Всеки има право на собствено мнение, но няма право на собствени факти.
Алън Грийнспан
Без значение колко добре се представяте, винаги има някой с интелигентно мнение, който смята, че е отвратително.
Лорънс Оливие
Вярвам, че тибетците трябва да имат правото да контролират собствените си съдби и сами да решават дали искат да бъдат част от Китай или не. Но това мнение не се споделя от повечето китайци, нито дори от лидерите на повечето западни демокрации. Докато комунистическата партия е на власт, надеждата за Тибет е малка.
Ма Дзиен
Противно на мнението на някои мениджъри лоялността не е нещо, което просто се получава от подчинените като данък или такса. Тя наистина е взаимна сделка. Не можете да очаквате лоялност, без да демонстрирате лоялност.
Алън Акселрод
Някои хора са така уверени в истинността на своите мнения, както други в истинността на своите знания.
Ашли Брилиант
Собственото мнение - това е вече собственост.
Валентина Беднова
Понякога мълчанието е просто израз на собственото мнение.
Валентина Беднова
Една жена, за да си промени мнението, трябва много бързо да се съгласиш с нея.
Валентина Беднова
Цитатът - това са думи, взети назаем за собствено мнение.
Валентина Беднова
Всеки държи на мнението си, докато не влезе в спор с началника.
Веселин Георгиев
Новите мнения често са подозирани и критикувани само защото не са разпространени.
Джон Лок
По мое мнение всички успешни командири са примадони и към тях трябва да се отнасяме точно по този начин. Някои офицери имат нужда от подтикване, други от предложения и много малко - да бъдат обуздавани.
Джордж Патън
Аз съм такъв човек, че ако някой мисли, че съм глупак, то и аз се държа пред тези хора като глупак. Никога не съм чувствал необходимостта да доказвам нещо. Ако някой вече си е създал за мен свое грешно мнение, за Бога, нека си го затвърди. Аз ще се радвам да подсиля тяхната заблуда.
Кърт Кобейн
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
23
Следваща