Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мнение" - страница 10
Иранското правителство възнамерява да използва ядрената програма за мирни цели, но трябва да убеди международното обществено мнение в това.
Ширин Ебади
Силата на научното учреждение във всяка страна е свързана с общото му ниво на образование, не само в предоставянето на голям брой нетърпеливи умове за допълнително обучение, но и в осигуряването на обществено мнение, което уважава науката и одобрява финансовата подкрепа.
Артър Луис
За хората е характерно да приемат страната на победителя, даже ако неговото мнение се разминава с тяхното собствено.
Айзък Азимов
Противоположността на честа се явява безчестие, или позор, който се заключава в лошо мнение и презрение на другите.
Бернард Мандевил
Честта не нищо по-различно, от доброто мнение за нас от други хора.
Бернард Мандевил
Ние приемаме само тези добри съвети, които не противоречат на нашето собствено мнение.
Бетина фон Арним
Не ме интересува какво мислят за мен в бъдеще. Много по-важно е това, което се случва сега. След смъртта аз няма да бъда обезпокоен от мнението на никого.
Брижит Бардо
Мисля, че при мнозина съществува грешното мнение, че конгреса регулира Уолстрийт. В действителност не е така. Всъщност Уолстрийт регулира конгреса.
Бърни Сандърс
Често отнема повече смелост, за да промениш мнението си, отколкото да го задържиш.
Вили Бранд
Понякога хората, които категорично отстояват мнение или гледна точка, дори не ги поддържат.
Дейвид Либерман
Проучванията показват, че когато вокализираме дадено мнение, независимо дали вярваме, че е истина, с времето обикновено идваме да го подкрепим.
Дейвид Либерман
Ако ти си истински щастлив то мненията на другите за теб няма да те затрогнат.
Деми Ловато
Не позволявайте шума на чуждите мнения да убива вътрешният ви глас.
Денис Черишев
Животът ми изглеждаше като стъклен тунел, през който се движех все по-бързо всяка година и в края на който имаше мрак. Когато промених мнението си, стените на стъкления ми тунел изчезнаха. Сега живея на открито.
Дерек Парфит
Не вярвам, че математиката и природата отговарят на демокрацията. Само защото много умни хора са отхвърлили ролята на безкрайното, техните колективни мнения, колкото и тежки да са, няма да убедят майката природа да промени своите начини. Природата никога не греши.
Джана Левин
В Англия ти е позволено да имаш мнение - стига да излезе от устата ти.
Джейми Оливър
Когато фактите се променят, вие променяте мнението си. Знам, че понякога това е трудна концепция за хората.
Джеймс Карвил
Смелата гледна точка е, че изговарянето й помага да се реши. Може би реалистичното мнение е, че изговарянето му допълнително разпалва проблемите. Но това е Америка, особено в наши дни.
Джейн Смайли
Ние сме на мнение, че ако останалата част от света ще демократизира и създаде пазарна икономика, това ще разпространи ползите от просперитета по целия свят и че ще подобри собствения ни просперитет и собствената ни стабилност и сигурност.
Джефри Сакс
Ужасът от нашата история ме изчисти от мнения.
Джон Барт
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
Съобщава се така. Но мъжете са разделени в мненията относно фактите. И дори да предоставят фактите, те ги обясняват по различни начини. И във всеки случай, колкото и голям да е броят на различни обяснения, никой не е възприел или предложил теорията за четвъртото измерение.
Едуин А. Абът
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
23
Следваща