Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Герой" - страница 8
Когато приемете вашите несъвършенства - и все пак сте готови да се отървете от себе си и да започнете отново - можете да направите промени... защото сте на юнашко пътешествие на сърцето. За мен това е най-добрият герой. Видът герой, който се стремя да бъда.
Дениз Лин
Всичко, което трябва да знаете за планирането, е двойно. 1. Дайте на героите си цели. 2. Не им позволявайте да постигнат тези цели.
Дж. А. Конрат
И така, кой е Исус? За мен той е централният герой в най-великата история, разказвана някога. Това е история за постепенно осъзнаващото се царство, което се намира вътре в нас.
Джей Парини
Знаете, че моята работа е да визуализирам, какво е буквално или звуково, затова проектирах всички герои и проектирах какво правят и как трябва да го правят и т.н.
Джералд Скарф
Не винаги създавам истории в селата, по-често в градовете. Но винаги в малки общности, защото действията на героите са по-видими там и драматичното напрежение се засилва.
Джоана Тролъп
Не гледам на себе си като на герой, а на себе си като на друг човек, който е на пътя. Имам светлина пред себе си, която свети и имам други хора пред себе си с тяхната светлина, която свети за мен, имам хора зад себе си с тяхната светлина, която свети за мен.
Джон Асараф
Всички герои са Христови сенки.
Джон Пайпър
По-лесно е да бъдеш герой в историята, отколкото звездата на собствената си трагедия.
Джонатан Мабъри
Кой ще каже кой е злодей и кой е герой? Вероятно речникът.
Джос Уедън
Получавате по-голяма заплата, ако сте героят. Има нещо добро в това.
Долф Лундгрен
Помислете за "Игра на тронове". В старите времена този вид шоу може да се счита за лошо писане. Изглежда наистина не се движи към криза или кулминация, няма истински герой и е структурирана по-малко като телевизионно шоу или филм, отколкото сапунена опера.
Дъглас Рушкоф
Живея живот, много подобен на моите герои, тъй като живея пълноценна лятна фантазия от юни до септември. Ходя на плаж и работя там всеки ден.
Елин Хилдебранд
Преди да започна да правя филми, не мислех много за начина, по който героите са физически позиционирани в света на историята.
Етгар Керет
Героите вършат изключително подвизи. Това, което направих аз, не беше изключително. То беше в реда на нещата.
Ирена Сендлерова
Бог е писател, а всички ние сме герои и читатели едновременно.
Исаак Башевис Сингер
Мога да създавам държави точно както мога да създавам действията на моите герои. Ето защо много от пътуванията ми се струват загуба на време.
Йежи Кошински
Като южнячка обичам препятствия за героите си.
Карин Слотър
Ние трябва да предефинираме как изглежда героя.
Алисън Шрьодер
Винаги съм твърдо решен, че като романист ще отида там и ще проуча моите герои много задълбочено, преди да започна да пиша.
Крис Клийв
Моят опит е, че има пряка връзка между ентусиазма в анимационното студио за даден герой и ентусиазма, който публиката изпитва при гледането на филма.
Крис Меледандри
Ако ще направите филм за герой, който е супер злодей, е фантастично да имате основно чувство за съпричастност към този герой.
Крис Меледандри
Не мисля, че харесвам герои, които се страхуват и се срамуват от това кои са.
Кристина Ричи
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
23
Следваща