Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Герой" - страница 7
Опитвам се да създам герои, от които съм очарована на някакво ниво или заинтригуван или не мога да понасям.
Тери Макмилан
Ние не сме герои на този свят, така че знанията ни за неща, които другите герои нямат, са доста забавни.
Том Елис
Винаги е забавно да играеш лоши герои.
Том Елис
Не правя разлика между симпатия и честност, когато пиша. Двете вървят заедно - интересно ми е да се вселя в героите си, да видя света през техните очи.
Том Перота
Герой е някой, който доброволно влиза в неизвестното.
Том Ханкс
По-големите от живота герои съставляват около .01 процента от световното население.
Том Ханкс
Злодеите са най-сложните герои. Те олицетворяват всичко най-лошото, което има в хората и в човешката природа. Те имат всичко, от което се страхуваме, с което не бихме искали да се сблъскаме в живота.
Том Хидълстън
- Ти не си герой, а аз не съм красавица и е малко вероятно да живеем дълго и щастливо, - каза тя. - Но ние сме живи и сме заедно и всичко ще бъде наред с нас.
Филип Рийв
Мисля, че всяка роля, която трябва да играете, не толкова преобразява, но обичам да го мисля като разбиране на психологията на друг герой.
Хюго Уивинг
Но как да разберете дали краят е наистина добър за героите, освен ако не сте пътували с тях през всяка страница?
Шанън Хейл
Сериозно, една трийсет и няколко годишна жена не трябва да мечтае за измислен герой в двестагодишен свят до степен, в която той да се намеси в нейния много реален и много по-важен живот и връзки. Разбира се, че не трябва.
Шанън Хейл
Забавно е да играеш, но за мен е по-забавно действително да създам героя и да го изиграя, знаейки, че знам всичко за този герой. Това е по-забавно за мен, отколкото просто да чета редове.
Шейн Доусън
Не говоря чрез героите си; аз не съм вентрилоквист.
Арън Соркин
Романът не е алегория... Това е чувственото преживяване на друг свят. Ако не влезете в този свят, затаите дъх с героите и се включите в съдбата им, няма да можете да съпреживеете, а съпричастността е в основата на романа. Ето как четете роман: вдишвате преживяването. Така че започнете да дишате.
Азар Нафизи
Зачетете се в историята на всеки герой: героят не става герой, докато не се появи чудовище.
Ай Уейуей
Имам термин, който измислих, наречен фюжън фантастика - така се чувствах, с липсата на точка, дългите изречения. Формата е много свободна и ми позволи да бъда в главите на героите и да обиколя навсякъде - миналото, настоящето. За мен винаги има ниво на експериментиране - не съм щастлив да пиша това, което бихме могли да наречем традиционни романи...
Бернардин Еваристо
Операта е единственото място на света, в което героят получил удар от кинжал в гърдите, започва да пее вместо това, вместо да му изтича кръвта.
Борис Виан
Не мисля за героите като добри или лоши понеже това не ми помага като писател.
Брайън Когман
Мъртвите войници в тази армия, която е спечелила войната, наричат герои.
Вернер Мич
Моето лично, метафизично убеждение е Веданта, което означава, че в крайна сметка има единствено съзнание. Това е като хиндуистка метафизика, че всъщност всички ние сме като герои в пиеса, която съзнанието поставя, за да открие собствените си творчески способности.
Даниел Пинчбек
Робин Уилямс беше мой културен герой и при срещите и взаимодействията, които успях да споделя с него, той винаги беше нежен и щедър, хуманен, замислен и весел.
Дейв Ицкоф
След като разберете, че героите умират, всичко става толкова по-ужасяващо.
Дейвид Бениоф
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
23
Следваща