Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Герой" - страница 2
Военната митология трябва да се преструва, че истинските мъже са в мнозинството; на страхливците никога не може да бъде позволено да усещат, че може да са нормалните и героите са луди.
Джърмейн Гриър
Първоначално Пастьор е замислил идеята за микробите и за унищожаването им. Въпреки че това започна като нещо лично, то се превърна в гъбички в ДДТ, убивайки бръмбари и червеи, което води до замърсяване на храната, много болести и проблеми. Въпреки че съвременната медицина го смята за герой, Пастьор ще бъде третиран почти по същия начин като подпалвач на война, когато бъде съден в духовния свят.
Мичио Куши
Трябва само да направите един голям резултат във финансите, за да бъдете герой завинаги.
Мъртън Милър
Не всяко време може да сформира герои. Има и безвремие. Сега, според мен, е безвремие. Затова и няма герои.
Олег Янковски
Разкажете историята, сякаш представлява интерес само за малкия кръг от вашите герои, от които може би сте един. Няма друг начин да включите живота в историята.
Орасио Кирога
Никога не базирам героите на реални хора. Има хора, които го правят, но аз наистина не знам как да го направя.
Питър Кери
Мисля, че е по-забавно да играеш герой на ръба.
Шон Ашмор
Кръвта на героите е по-свещена от мастилото на мъдреци и молитви на вярващите.
Юлиус Евола
Всички сме обикновени. Всички сме скучни. Всички сме зрелищни. Всички сме срамежливи. Всички сме смели. Всички сме герои. Всички сме безпомощни. Просто зависи от деня.
Брад Мелцър
Във всеки човек споменът за борбите и героите от миналото е жив. Но тези спомени не са несъвместими с желанието за мир в бъдеще.
Густав Щреземан
Истинският герой е този, който става, даже когато не може.
Джаред Лето
Стремежа към истината - единственото занятие, достойно за героя.
Джордано Бруно
Ако бях поканен на вечеря с моите герои, нямаше да се появя.
Доктор Сюс
Често срещано е, че Лигата на нациите все още не е това, което нейните най-ентусиазирани герои възнамеряват да бъдат.
Карл Ялмар Брантинг
Обичам да изтласквам героите до крайности, така че те трябва да вземат наистина тежки решения и няма живот по-екстремен от този на атлета.
Крис Клийв
Батман и Супермен са много различни герои, но са едновременно емблематични и елементарни. Намирането на подходящата история и за двамата е ключът.
Кристофър Нолан
Дете, което грабва камък, когато срещу него се задава танк. Не е ли това най-великото послание към света, че един герой става мъченик? Ние се гордеем с всички тях.
Ясер Арафат
Винаги съм готов да изтърпя унижението от името на моите герои.
Бен Стилър
Нито един човек не може да бъде герой за своя лакей. Не защото героят не е герой, а защото лакеят е само лакей.
Георг Хегел
Да бъдеш герой значи да се сражаваш и против всесилната съдба.
Стефан Цвайг
Хората със здрав разум не стават интересни герои. Те стават само бивши съпрузи.
Исабел Алиенде
Всички анимационни герои и измислици трябва да бъдат преувеличавани, карикатури. Това е природата на фантазията е фабулата.
Уолт Дисни
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
23
Следваща