Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Герой" - страница 18
Във всичките си песни поемам роли и играя герои. Това е уникален начин да изследвам идеи и решения, които може да не мисля или да взема в реалния живот.
Джак Уайт
Прогресът е често просто изпусната на свобода добра идея. Герой е този, у когото са идеите.
Джак Уелч
Покажете ми герой и ще ви покажа човек, поробен от своята компетентност.
Джани Вурц
Паметниците могат да бъдат изградени, за да изразят обичта или гордостта на приятелите или да покажат тяхното богатство, но те са ценни само за героите, които увековечават.
Джеймс Гарфийлд
Героизмът се ражда там, където има опасност. Ако в света нямаше опасности, героизмът би бил безполезен. Но, уви, има много, и затова винаги ще има герои.
Джеймс Крюс
Трябва да се инвестира в това, което се случва. Героите са вашият проводник към историята. Много съвременни филми на ужасите са забавни, но не и плашещи, защото човек не се е свързал с героите.
Джейн Голдман
Моите герои никога не умират да крещят от ярост. Те се опитват да се съберат отново и продължават. И това всъщност е консервативен възглед за живота.
Джейн Смайли
Почти чувах героите вътре, като мърмореха и блъскаха, нетърпеливи да отворя корицата и да ги пусна.
Дженифър Донъли
Смелият човек, истинският герой, се тресе от ужас, изпотява се, чувства, че самите му черва го предават и въпреки това се придвижва напред, за да извърши постъпката, от която се страхува.
Джералдин Брукс
Прочетох безброй литературни произведения, които подробно описват копнежа и болките, които героите изпитват към някого, когото обичат, и с течение на времето съм развил твърдо убеждение, че това е просто драматична глупост, която има за цел да примами читателите.
Джесика Парк
Отчаянието изпича герои от най-негодното тесто.
Джо Абъркромби
Герой или злодей, войн или убиец, победител или престъпник - разликата между тях е само в това, кой бряг на реката ти наричаш дом.
Джо Абъркромби
Никога не съм имал таен герой в съзнанието си, но съм държал много ментори в ума си, които са герои. Ганди, Исус, Моисей, Мартин Лутър Кинг, всички те бяха тайни герои в съзнанието ми, защото отстояваха това, което искаха, в което вярваха.
Джон Асараф
Не ставаш герой, избирайки да станеш герой. Ставате герой, като ставате пример, като сте пример за това, което е възможно, за това, че сте пример за един човек.
Джон Асараф
Мисля, че героите са важни в живота на децата, защото това показва на детето какво да стане, показва на детето какво е възможно; показва дете не само на теория, но и с активен пример.
Джон Асараф
Децата имат много огледални неврони, когато са бебета и деца и имитират това, което виждат и затова героите са важни, защото ние наблюдаваме как тези герои променят живота на тези народи и жертват живота си в някои случаи и мисля, че това наистина е важно е да се знае, че не става въпрос само за нас, но и за общността.
Джон Асараф
Човечеството е общност, не ме интересува дали вашият черен, вашият бял, вашият християнин, вашият евреин, вашият мюсюлманин. Всички сме една общност и героите наистина ни карат да видим какво е възможно по всяко време.
Джон Асараф
Нямам хора, които да са герои, но ще предложа, че учителите са герои за мен, нашите пожарникари са герои за мен, нашите полицейски управления са герои за мен и нашите лидери са герои за мен.
Джон Асараф
Тези герои не са спонтанни творения. Те са проектирани до последната гайка и болт.
Джон Сандфорд
Светът е пълен със страхливци, които биха искали да изглеждат герои.
Джордж Р. Р. Мартин
Не ни трябват толкова герои, колкото да се разпознаваме като герои.
Джос Уедън
Всеки, който е преминал през юношеството, е герой.
Джос Уедън
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
23
Следваща