Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Герой" - страница 15
Ние четем художествена литература, за да задоволим по-основна нужда - да си представим пътя си в други животи, да изследваме герои и ситуации, които ни казват нещо ново за света и може би за нас самите, или за да ни припомнят нещо важно, което може би сме забравили.
Том Перота
Няколкото пъти, когато се опитвах да напиша оригинални сценарии, това е труден процес, защото просто не чувствам, че познавам героите по начина, по който ги познавам след година или две, необходими за написването на роман.
Том Перота
Колко чудно да напуснеш реалния свят с всичките си грижи зад себе си и да стъпиш в друг, по-жив, по-жизнен, жив с очарователни герои, чийто живот сам контролираш.
Томас Хъф
Играл съм скандални герои през цялата си кариера.
Трейси Морган
Само аз мога да разкажа тази история. Всъщност в нея няма герои.
Уве Тим
Мисля, че екшън филмите като цяло се превръщат все повече и повече в голям спектакъл, дори оставяйки филми за супер герои, които ми се струват по-фантастична научна фантастика, отколкото екшън филмите.
Уолтър Хил
Кой от нас не иска да бъде герой?
Упи Голдбърг
Езическата вяра възпитава герои, а християнската само роби.
Ф. И. Успенски
Не мога да бъда много доволен без видима истина; поне по възможност искам историята да е естествена, въпреки че чувствата са изтънчени; и героите да са вероятни, въпреки че поведението им е превъзходно.
Фани Бърни
Родителите са просто епизодични герои в детската драма на живота.
Фей Уелдън
Всички неща, които може да са били. Всичко се променя, преди да си готов, като страници от любима книга, изтръгнати, за да разкрият различна история и нови герои, с които трябваше да се свържеш мигновено, старите внезапно изчезнаха завинаги.
Фил Рикман
При победата героят търси славата, а не плячката.
Филип Сидни
Бог не изглежда впечатлен от размера, властта или богатството. Вярата е това, което той иска, а героите, които се появяват, са герои на вярата, а не на силата или богатството.
Филип Янси
Исках да напиша роман, в който значението е в историята и героите и подсъзнателното, в нюансите и нюансите. Вълнуващо е да развиваш това като писател.
Франк Перети
Само в романите автор, който сам създава героите си, може да надникне в душите им, когато пожелае. В живота познаваме хората само отвън.
Франсис Карсак
Злото, както и доброто, имат свои герои.
Франсоа дьо Ларошфуко
Когато намеренията съвпадат, когато тримата - автор, неговия герой и читателя са настроени еднакво, книгата придобива завършеност и може всичко.
Франческо Пиколо
Нещата, които правим надживяват смъртността си. Нещата, които правим, са като паметници, които хората изграждат, за да почетат героите след смъртта им. Те са като пирамидите, които египтяните са построили в чест на фараоните. Само вместо да са направени от камък, те са направени от спомените, които хората имат за теб.
Ар Джей Паласио
Започнах да мисля за безкрайните глупости за квотите и как някои типове герои са добри, "стига да са важни за историята" и т.н., започнах да мисля за липсата на обекта.
Хал Дънкан
Във военно време всеки обича войник, а раненият герой още повече.
Хенри Патерсън
Това, което наистина се опитвам да направя, е да създавам уникални герои.
Хидео Коджима
Историите, в които играчът не обитава главния герой, са игри трудни за управлени.
Хидео Коджима
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
23
Следваща