Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Герой" - страница 14
Ако искате да знаете какъв е действително характера на човек... помолете го да ви каже живия човек, на когото най-много се възхищава - защото почитането на герои е най-верният показател на личната природа на човека.
Сидни Харис
По време на това второ действие главният герой се натъква на препятствие след препятствие, което му/ пречи да постигне своята драматична нужда, която се определя като това, което героят иска да спечели, спечели, получи или постигне в хода на сценария. Ако знаете драматичната нужда на вашия герой, можете да създадете препятствия пред нея и тогава вашата история става ваш герой, преодолявайки препятствие след препятствие, за да постигнете неговата/нейната драматична нужда.
Сид Фийлд
Винаги е намирала злодеите за по-вълнуващи от героите. Имаха амбиция, страст. Те направиха историите да се случват. Злодеите не се страхуваха от смъртта. Не, те се увиха в смъртта като доспехи! Докато вдишваше миризмата на училищното гробище, Агата усети как кръвта й напира. Защото, както всички злодеи, смъртта не я уплаши. Караше я да се чувства жива.
Соман Чейнани
И ще дойде време, когато човек ще каже: "Слава на Украйна!", И милиони ще му отговорят: "Слава на героите!"
Степан Бандера
Харесвам герои, които имат слепи петна и са пълни със себе си, но трябва да има и уязвимост.
Стефан Пастис
Когато правите нещо творческо, наистина трябва да живеете изцяло в този свят. Мисля, че способността ми да правя това ме прави толкова лош гост на вечеря. Винаги гледам през нечие рамо, разглеждам нещата из стаята, потапям се в света на всичко, за което пиша, и задържам героите изцяло в главата си.
Стефан Пастис
Но героите, понякога, трябваше да бъдат глупаци.
Стив Бери
Когато получа сценария, винаги прелиствам до края на сценария, за да видя дали моят герой бива пребит или убит.
Стив Бушеми
Да направиш преценка, да заемеш позиция и след това да действаш срещу несправедливост или да действаш в подкрепа на отличните постижения е нещото на всеки герой. Ако сте амбициозен артист и искате да избегнете "осъжданията", ще откриете, че нямате какво да кажете.
Стивън Пресфийлд
В науката нямаме пророци. Имаме герои, но не и пророци.
Стивън Уайнбърг
Лесно е да си герой, когато нищо не те очаква напред, а ти вярваш само в морската пехота на САЩ.
Стивън Хънтър
Когато пиша, се опитвам да нося маската на героя си, докато вървя по света. Когато не съм на бюрото си, през останалото време, се опитвам да остана в този герой и да виждам света по начина, по който той би го направил. Това е почти като метод, действащ по начин - да държиш героя близо до начина, по който актьорът държи сценарий близък и винаги се опитва да бъде в характера.
Стюарт О'Нан
Навлизането в главата на вашия герой и оставянето на читателя да види света не само през техните очи, но и през тяхната чувствителност създава интимност, която не може да бъде дублирана в никоя друга медия.
Стюарт О'Нан
Архивната и публикувана история невинаги записва лични взаимоотношения на исторически личности, така че героите трябва да бъдат измислени, за да позволят на обекта да разкрие своето вътрешно царство чрез интимно взаимодействие.
Сюзън Вриланд
Всеки човек е герой на собствената си песен.
Тад Уилямс
Не всеки може да се изправи и да бъде герой, принцесо. Някои предпочитат да се предадат на неизбежното и да поздравят съвестта си с дарбата за оцеляване.
Тад Уилямс
Боксът наистина е умиращ спорт. Преди години световният шампион в тежка категория можеше да се каже, че достигна най-високия връх в спорта. Дори в тази страна боксьорите бяха герои. Помислете за Хенри Купър и Франк Бруно.
Тайсън Фюри
Всичко, което ме интересува, е да осигурявам и да живея всеки ден. Не ме интересуват световните титли, това да съм легенда или герой.
Тайсън Фюри
Въпреки че мисля за себе си като за най-великия играч в тежка категория, аз уважавам легендите от миналото за това, което направиха. Но те не са моите герои.
Тайсън Фюри
Искам бъдеще, в което децата ми да се чувстват в безопасност и да бъдат оценени и горди, че са това, което са. Сърцето ми е едно с всички герои от Арабската пролет, без значение колко малка е тяхната роля. Знам, че те вярват, подобно на мен, че ние работим за свят, в който арабин може да живее с другия по уважителен и достоен начин.
Тауакул Карман
Опитът да се намери човешка страна на героя е начин да им се даде шанс да има хора като тях.
Том Елис
Това, което наистина исках да направя, е да взема този герой и да отида под фурнира на Луцифер. Под всичко това имаше човек, който беше наранена душа и отхвърлен от баща си. Интересно е как това е повлияло на избора му, но също така влиза в черупка на някой, който не знае какво е емоция.
Том Елис
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
23
Следваща