Цитати на тема "Воля" - страница 12
Бракът е лична връзка между двама души. Но сватбата е парти за всички, празник на живота и любовта, събиране на приятели и роднини, за да се радват на добрата храна на живота, шампанско, танци, смях и златен момент в преминаването на живота. Бракът продължава години, през добрите и лошите времена и всички банални, скучни ежедневни събития. Сватбата е кратък проблясък, уникален, изключителен празник с пеене, цветя и добра воля между мъжете и жените. Бракът е истински живот. Сватбата е приказка. Но сватбата е и обещание, че ще държим скъпи радостите от приказката близо до сърцата си, докато преминаваме през годините на нашия брак.
Нанси Теър
Понякога си мисля, че съм нихилист, защото това няма значение, нищо от това няма значение. Всички следваме волята на някаква непознаваема висша сила, вероятно звездите, манипулиращи нашите клетъчни магнити. Мислим, че имаме цялата тази агенция, но нали? Наистина ли? Можеш ли да избереш да бъдеш смел, когато си роден страхливец? Можем ли да бъдем депрограмирани от промиването на мозъци, в което сме израснали? Мисля, че можем, но мисля, че имаме нужда от много помощ.
Отеса Мошфег