Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Воля" - страница 11
Как може нормален човек да убие друг просто така? Само защото има униформа с различен цвят и говори различен език? И все още ме наричат луд. Вие двамата сте единствените съзнателни същества в тази проклета война. И вие като мен не сте дошли тук по собствена воля.
Майкъл Морпурго
Каквато и да е волята ни, тъмна скала ни очаква.
Майкъл Муркок
Смисълът на реинкарнацията е да упражниш своята свободна воля.
Майкъл Нютън
Вашият център на съзнание винаги е по-силен от енергията, която го дърпа. Просто трябва да сте готови да упражнявате волята си.
Майкъл Сингър
Майка ми беше със силна воля, взискателна и много подкрепяща едновременно.
Майкъл Спенс
Всяка видима планета е въплъщение на велик и възвишен духовен разум, Който е служител на Бога в този отдел на Неговото Царство, като се стреми да изпълни Неговата Воля, като последната има предвид най-висшето благо, независимо от временното заболяване.
Макс Хайндел
Аз съм демократ. Ще се боря докрай, за да защитя демокрацията и волята на хората.
Марин Льо Пен
Вижте колко красива е историята, когато свободата успее чрез волята на хората!
Марин Льо Пен
Винаги е трудно да се разделим, но понякога да останем заедно против волята дори е още по-лошо.
Марио Бенедети
Природата на нашата интелигентност е такава, че тя се стимулира далеч по-малко от волята за знание, отколкото от волята за разбиране.
Марк Блок
Всичко се опира на силата на волята. В края на краищата, всичко винаги се свежда до нея.
Марк Лорънс
Понякога най-простата и най-добрата употреба на нашата воля е да зарежем всичко и просто да излезем изпод всичко, което ни покрива, дори само за около час – просто да излезем изпод мрежите, които сме изплели, задачите предположихме, проблемите, които трябва да решим. Те ще бъдат там, когато се върнем, и може би някои от тях ще се разпаднат, без да се притесняваме да ги задържим.
Марк Непо
...освен чувството за депресия и главоболие имаше и недоволството от себе си, което изпитват дисциплинираните хора, когато от слабост на волята не правят това, което са намислили.
Маркус Вернер
Социопатите обичат властта. Те обичат да печелят. Ако извадите любяща доброта от човешкия мозък, не остава много, освен волята за победа.
Марта Стаут
Някой или някаква група от администрацията на Джордж Уокър Буш отведе 300 милиона души на война срещу волята си, основавайки се на много гигантска лъжа. В комбинация с идеята за победа, тоест за мен е ужасяващо страшна ситуация.
Марта Стаут
Ако политическата воля е налице, можем да решим всичко.
Марти Ахтисаари
Мирът е въпрос на воля. Всички конфликти могат да бъдат уредени и няма извинения, за да им позволим да станат вечни.
Марти Ахтисаари
Само човешката сила на волята не е достатъчна. Силата на волята е отлична и винаги трябва да я използваме; но не е достатъчно. Желанието да живеете добър живот не е достатъчно. Очевидно всички трябва да имаме това желание, но това няма да гарантира успех.
Мартин Лойд-Джоунс
Волята, която приемаме, когато си поставяме цел, рядко се измерва с волята, която проявяваме при постигането на тази цел.
Маршал Голдсмит
По думите на покойния Франсис Крик... Вие, вашите радости и скърби, вашите спомени и вашите амбиции, вашето чувство за лична идентичност и свободна воля, всъщност не сте нищо повече от поведението на огромен сбор от нервни клетки и свързаните с тях молекули.
Мери Роуч
Нашето твърдение е, че доктрините наистина се състоят от истинско познание за Бог и че религията включва целия човек: интелект, емоции и воля.
Милард Ериксън
Културата и образователната система на съвременния Запад се основават почти изключително на тренирането на мозъка за разсъждение и в по-малка степен на естетическите емоции. Повечето от нас са забравили, че ние не сме само мозък и воля, сетива и чувства; ние също сме дух. Съвременният човек в по-голямата си част е загубил връзка с най-истинския и най-висш аспект на себе си; и резултатът от това вътрешно отчуждение може да се види твърде ясно в неговото безпокойство, липсата му на идентичност и загубата на надежда.
Митрополит Калистос Уеър
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
23
Следваща