Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Енергия" - страница 8
Имам нужда от храна за да поддържам енергията си на високо ниво, така че наистина не мога да спазвам диети.
Сиена Милър
Творчеството представлява изумително сближаване на неограничената енергия на детето с очевидната й противоположност – чувството за ред, наложено от дисциплинирания ум на възрастния.
Норман Подхориц
Голям, многостранен талант, творческа смелост и огромен запас от творческа енергия ви помогнаха да се реализирате в актьорската професия, да успеете както в киното, така и на театралната сцена. Всички ваши творби са интересни и необикновени. Те с право заслужават най-високата оценка от експерти и зрители.
Владимир Путин
Вашата годишнина е празнично събитие не само във вашето семейство, но и за всички ваши фенове. Вашата работа е почитана от голям брой руснаци. Обичани сте за неуморния си творчески труд и за яркия си и щедър талант, както и за искрената отдаденост на изкуството. Хубаво е, че не спряхте дотук и продължавате да пленявате хората с интересни идеи и творчески планове с енергията си.
Владимир Путин
Целият живот е енергия и ние я предаваме във всеки един момент.
Опра Уинфри
Бъдещето е зелена енергия, устойчиво развитие, възобновяеми енергийни източници.
Арнолд Шварценегер
Не се безпокой за каквото и да било – никога! Или имаш контрол над него, или не. Ако имаш – действай. Ако ли не – махни с ръка. Не хаби енергията си за тревоги.
Уейн Дайър
За мен това придобиване на нервна, физическа и емоционална концентрация е единственият елемент, притежаван в най-висока степен от наистина великите танцьори в света. Неговото придобиване е резултат от дисциплина, от енергия в дълбокия смисъл. Ето защо има толкова малко страхотни танцьори.
Марта Греъм
Много често ме питат дали вярвам в живота след смъртта. Вярвам в светостта на живота, в непрекъснатостта на живота и на енергията. Знам, че анонимността на смъртта не е привлекателна за мен. Това е сега, с което трябва да се изправя и искам да се изправя.
Марта Греъм
Аз съм водолей - творческа личност, общителна, обичам да бъда там където има много хора и силна музика. Това е моят източник на енергия.
Парис Хилтън
Всеки разказ не е добър в това, че съответства на действителността, а в това, че помага да погледнеш на света с други очи и зарежда с енергия.
Паскал Брюкнер
Всички имаме огромен брой области, в които нямаме талант или умения и малък шанс да станем дори посредствени. В тези области работниците, работещи със знания, не трябва да поемат работа, работни места и задачи. Необходима е много повече енергия, за да се подобри от некомпетентност до посредственост, отколкото за да се подобри от първокласно представяне до съвършенство.
Питър Дракър
Количеството енергия, освободено, като си кажете, че вече не избирате да влагате енергия в нещо, може да бъде забележително. Бъдете подготвени за допълнителна енергия.
Питър МакУилямс
Положителни мисли: радост, щастие, изпълнение, постижение, достойнство, имат положителни резултати: ентусиазъм, спокойствие, благополучие, лекота, енергия, любов.
Питър МакУилямс
Емоцията е енергия в движение.
Питър МакУилямс
Напишете 10 пъти: "Страхът ми е приятел. Страхът е енергията да дам всичко от себе си в нова ситуация." Не е нужно да вярвате; просто го напиши.
Питър МакУилямс
Конкурентните предимства, които пазарът изисква, са някой по-човечен, свързан и зрял. Някой със страст и енергия, способен да вижда нещата такива, каквито са и да преговаря по множество приоритети, докато взема полезни решения без тревога. Гъвкав в лицето на промяната, издръжлив в лицето на объркването. Всички тези качества са избор, а не таланти и всички те са достъпни за вас.
Сет Годин
Гледам обществото и гледам хората и си казвам ... не съм господин Мотиватор. Мисля, че придобиваш по-добър усет - вярвам в енергията. Вярвам в страстта. Вярвам в преподаването на хора.
Антъни Робинс
Получавам много енергия от измислянето на нещата, поради което се чувствам писател.
Хишам Матар
Изкуственият интелект, енергията, биотехнологиите са обещаващи области, в които можете да направите много. Това бих направил, ако започвах днес.
Бил Гейтс
Истинското богатство са идеи плюс енергия.
Бъкминстър Фулър
Богатството е продукт на интелигентността в енергийни времена: енергията се превръща в артефакти, които дават предимство на човешкия живот.
Бъкминстър Фулър
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
23
Следваща