Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Енергия" - страница 2
За Америка не е лошо това, че вярата, любовта към свободата, интелигентността и енергията на нейните граждани не може да се лекува.
Дуайт Айзенхауер
Сексуалната енергия е тази, която управлява структурата на човешките чувства и мисли.
Вилхелм Райх
Имам много жизнена енергия. Работата ми е най-добрият начин да я канализирам в нещо продуктивно, освен ако не искам да се нахвърля върху пощальона или градинаря.
Бен Стилър
Страстта е енергия. Почувствайте силата, която идва от фокусирането върху това, което ви вълнува.
Опра Уинфри
Има жизненост, жизнена сила, енергия, ускоряване, което се превежда чрез вас в действие и тъй като има само един от вас през цялото време, този израз е уникален. И ако го блокирате, той никога няма да съществува чрез друга среда и ще бъде загубен.
Марта Греъм
Има жизненост, жизнена сила, енергия, съживяване, което се превежда чрез вас в действие и тъй като има само един от вас през цялото време, този израз е уникален.
Марта Греъм
Вашата първа и основна работа като лидер е да поемете отговорността за собствената си енергия и след това да помогнете да организирате енергията на хората около вас.
Питър Дракър
Когато се ангажирате с една връзка, вие влагате по-задълбочено вниманието и енергията си в нея, защото сега изпитвате собственост върху тази връзка.
Барбара де Анджелис
Все още се интересувах от младежкия бунт, но въпреки това спрях да бъда жертва. Спрете да се опитвате да атакувате задкулисието, осъзнавайки, че ви отнема твърде много енергия.
Вивиан Уестууд
Може би катастрофата е естествената човешка среда и въпреки че прахосваме много енергия, опитвайки се да се измъкнем от нея, ние сме програмирани за оцеляване сред катастрофа.
Джърмейн Гриър
Когато вие сте невъзприемчиви към това, което ви говорят, и не се боите от никакви изпитания, вие можете да овладеете силата на любовта и да използвате творчески енергията за постигане на изобилие и развитие.
Дийпак Чопра
Справянето със сложността е неефективна и ненужна загуба на време, внимание и умствена енергия. Никога няма оправдание нещата да са сложни, когато биха могли да бъдат прости.
Едуард де Боно
Какви са отличителните признаци на истински човешкото в човека? Разум, воля и сърце. Съвършения човек притежава сила на мисълта, силна воля и сила на чувствата. Силата на мисълта е светлината на знанието, силата на волята - енергията на характера, силата на чувствата - любов.
Лудвиг Фойербах
Патриотизмът означава екипирани сили и подготвени граждани. Моралната издържливост означава повече енергия и по-голяма продуктивност както във фермата, така и в завода. Любовта към свободата означава охрана на всеки ресурс, който прави свободата възможна - от светостта на нашите семейства, през богатството на почвата до гениалността на нашите учени.
Дуайт Айзенхауер
Чудесно е да чувствам подкрепата, но срещу мен има и много негативна енергия. Ако трябва да съм честна, аз я игнорирам. Ако започнех да чета всичко, това би объркало главата ми нацяло.
Сиена Милър
Всичко, което правим, е наситено с енергията, с която го правим. Ако сме бясни, животът ще бъде неистов. Ако сме мирни, животът ще бъде спокоен. И така нашата цел във всяка ситуация е вътрешен мир.
Мариам Уилямсън
Когато една жена се издига в слава, нейната енергия е магнетична, а чувството й за възможност е заразно.
Мариам Уилямсън
Промяната е във въздуха, тъй като старите модели отпадат и се появяват нови енергии. Съзнателно освободете това, което трябва да бъде освободено, и приветствайте с пълно прегръдка новостта, за която сте се молили и толкова богато заслужавате.
Мариам Уилямсън
Шахматът е колосален разход на енергия. Не виждам нищо удивително в това, че мъжете шахматисти са по силни. Те по-добре понасят претоварването.
Анатолий Карпов
Винаги казвам, че бонбонът е перфектната студийна храна - тя запазва енергията ви.
Ник Кенън
Правете това, в което вярвате, и вярвайте в това, което правите. Всичко останало е излишна загуба на енергия и време.
Нисаргадатта Махарадж
Точно както няма загуба на основна енергия във Вселената, така нито една мисъл или действие не е без ефектите си, настоящи или крайни, видими или невидими, усетени или нечувствани.
Норман Казънс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
23
Следваща