Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Енергия" - страница 16
За мен Бог е интелигентна, любяща, съзнателна енергия и защо го казвам? Ами имате нужда от енергия, за да създавате. Трябва да имате източник. Това е недиференцирана енергия, която има интелигентност или не може да създаде.
Бърни С. Сийгъл
Всички комикси се провеждат в изградена среда и аз много добре рисувах хора и животни и такива неща, но не бях изразходвал много енергия за рисуване на сгради. Така си помислих, може би бих могъл и тогава станах архитект.
Бярке Ингелс
Баща й я беше научил като дете, че старите дървета имат жизнена енергия, която се предава на вас, когато имате нужда от това.
Ванеса Монфорт
Аюрведа учи, че всеки е надарен с достатъчно енергия, за да се направи здрав.
Васант Лад
Оптимизмът, вярата в човек е неизчерпаем източник на творческа енергия, нервна сила и здраве на учител и ученик. Недоброжелателността е опасно заболяване на душата, което засяга както сърцето, така и нервите.
Василий Сухомлински
В случай, че жената вземе фамилията на съпруга си, тя получава енергията на два рода едновременно, нейния и неговия: в края на краищата тя се нуждае от тази двойна енергия, за да роди и отгледа здраво дете.
Виктория Райдос
Младостта е желанието да се доближи бъдещето. Изглежда, че колкото по-скоро това се случи, толкова по-добре ще бъде и следователно цялата енергия, талант и неудържимост на младите хора инвестират в утрешния ден. Освен това, ако вашата задача е определена.
Владимир Губарев
Притежавайте радостта си, за да можете да бъдете по-щастливи и да носите повече енергия на света. Този пулсационен ефект работи на квантово ниво. Това води до промени в света.
Габриел Бърнстейн
Майката е свещеният учител на този цикъл. Тя предава своите уроци през тялото си чрез пример, насоки, отношение, енергия, вибрация.
Габриела Рот
Яздете енергията на собствения си уникален дух.
Габриела Рот
Храната не е само ядене на енергия. Това е преживяване.
Гай Фиери
Високите постижения и изключителните резултати изискват голяма енергия. Номерът е да се научиш как да го получиш и запазиш.
Гари Келър
Събуждам се, чувствайки се чист и енергичен сутрин. Това, което е най-дълбоко за мен при този лек начин на хранене, е потокът от космическа енергия, който чувствам, че се движи из тялото ми. През деня се чувства така, сякаш радостта просто преминава през всяка клетка, независимо от външни фактори.
Гейбриел Казънс
Най-важното нещо, което дядо ми ме научи, беше, че най-благородният начин да използваш своите умения, интелект и енергия е да защитаваш маргинализираните срещу тези с най-голяма власт - и че произтичащата от това вражда от страна на властта е знак на чест.
Глен Грийнуолд
Както винаги, представете си колко голяма би била пресата, ако тя посвети 1/1000 енергия за дисекция на несексуални политически нарушения.
Глен Грийнуолд
Есенциализмът не е за това как да свършим повече неща; става въпрос за това как да вършим правилните неща. Това не означава просто да правите по-малко в името на по-малко. Става дума за възможно най-разумната инвестиция на вашето време и енергия, за да работим в най-високата си точка на принос, като правим само това, което е от съществено значение.
Грег Маккюън
Преди да започна да стачкувам в училище, нямах енергия, нямах приятели и не говорех с никого. Просто седях сама вкъщи, с хранително разстройство. Всичко това вече го няма, откакто намерих смисъл в свят, който понякога изглежда плитък и безсмислен за толкова много хора.
Грета Тунберг
Навикът ни позволява да преминем от "преди" към "след", за да направим живота по-лесен и по-добър. Навикът е известен - и с право - поради способността си да ръководи нашите действия, дори против нашата воля; но чрез внимателно оформяне на навиците си, можем да използваме силата на безсмислието като впрегната сила за спокойствие, енергия и растеж.
Гретхен Рубин
Пренебрегвайте лошия навик и влагайте енергията си в изграждането на нов навик, който ще замени стария.
Даниел Койл
Близкият братовчед на оптимизма е надеждата: знаейки стъпките, необходими за постигане на целта, и разполагайки с енергия, за да ги следвате. Това е първична мотивираща сила и нейното отсъствие е парализиращо.
Даниъл Голман
Във време на изключителен стрес често може да се намери енергия, скрита дори в най-изтощените части на тялото си.
Даниъл Хандлър
Пийте кафе! Правете глупави неща по-бързо и с повече енергия.
Даринда Джоунс
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
23
Следваща