Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Качество" - страница 19
Ще повторя старата истина още веднъж: всъщност човек най-вече се нуждае точно от тези качества, които му се струват неприемливи в партньор.
Ева-Мария Цурхорст
Едно от най-важните качества на истински близкият човек е да почувстваш кога му е нужно да стои по-далеч от теб.
Александър Ципкин
Има специално качество на самотата на здрача, меланхолия, по-мрачна дори от нощта.
Ед Гормън
Моята кариера започна с театъра, и именно там прекарах младите си години. В качеството си на контрольор на билети, разбира се.
Едуард Нортън
То [събитие от 11 септември] надхвърли политическото и премина в метафизичното. Тук работеше някакво космическо, демонично качество на ума, което отказваше да има интерес към диалог и политическа организация и убеждаване.
Едуард Саид
Не знам с кого сме се изпречили, но който и да е той, той няма да спре пред нищо. Вие сте смел, страстен и със сигурност умело владеещ мечове. Тези три важни качества са достатъчни, за да ви забият нож в гърба.
Едуардо Мендоса
Иронията, която знаете, е качеството на зрелият ум.
Елена Колина
Мисля, че най-важното качество, което трябва да притежава писателят е емпатия.
Елизабет Бърг
За да излъчвате някакво качество, това качество трябва да бъде вътре във вас самите.
Емет Фокс
Има определени качества на светлината, които замъгляват годините.
Емили Сейнт Джон Мандел
Колекцията от грешки не прави истина: качеството не може да произтича от количеството – стойността не е тегло. Мотивите на мнозинството не могат да се приемат като основателни.
Ален дьо Беноа
Колкото по-напред гледаме напред, толкова по-широки стават нашите спекулации и колкото повече се опитваме да отчитаме телепатични, психически и други явления, толкова повече ще навлизаме в сферата на това, което сега е субективно и подсъзнателно, и толкова повече ще да бъдем принудени да се изразяваме по отношение на качество или енергия.
Алис А. Бейли
Не можеш да живееш мирно, примирен с чувството, че те не обичат теб, а само твоите положителни качества. Разбирането на това води до тежка душевна травма.
Алис Милер
Човек, стремящ се към величие, никога не е истински свободен, тъй като той зависи от отношенията към него на другите хора. Той винаги трябва да чувства, че му се възхищават. Той мисли, че отношението към него може да се промени, ако той изгуби някои свои качества и няма определени постижения.
Алис Милер
Думите имат специално качество: колкото по-често ги повтаряте, толкова по-убедително звучат. И по-лесно е да повярваш в тях.
Жозе Родригеш душ Сантуш
Едно от качествата на бизнес човек, който се стреми към цел, е способността да поддържа връзки, както необходими, така и такива, които могат да станат такива.
Жорж Блон
Едно от качествата на деловият човек, който се стреми към цел, е способността да поддържа връзки, както необходими, така и такива, които могат да станат такива.
Жорж Роденбах
Всеки човек, превъзхождащ другите по интелект и нравствени качества, освен за своята воля и желания отговаря и за другите.
Жул Верн
Качеството за мен е от ключово значение и това е вярно във всички аспекти на моя бизнес от недвижими имоти, хотели и мода.
Иванка Тръмп
Начинът, по който баща ми ме възпита, беше наистина информативен за това как мисля за ролята си на жена и как гледам на себе си в професионално и лично качество. Затова той ме насърчи да поставя летвата много високо за себе си, да си поставя големи цели.
Иванка Тръмп
Аз съм философът на компанията и камъкът в обувката. Аз съм този, който казва, че трябва да се постараем повече, да подобрим качеството на нашите продукти, да станем част от политическия процес, да помогнем за избора на хора, които са добри за околната среда.
Ивон Шуинар
Религиозното качество на марксизма обяснява и характерното отношение на ортодоксалния марксист към опонентите. За него, както и за всеки вярващ във вярата, противникът не е просто в грешка, но и в грях. Несъгласието се одобрява не само интелектуално, но и морално. Не може да има извинение за това, след като Посланието е разкрито.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
24
Следваща