Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Качество" - страница 18
Доверието е ефирно качество. Подобно на кислорода или светлината, ние го забелязваме само по неговото отсъствие.
Дейвид Амърленд
...най-важното качество на времето е, че може да изчезне.
Алберт Санчес Пиньол
Винаги съм мислил, че най-ценното човешко качество е способността трезво да оценява реалността и да не се утешава с илюзии. Но когато погледна назад към живота си, включително годините на лишаване от свобода, не мога да намеря нито един период, в който бих бил напълно освободен от заблуди.
Алберт Шпеер
Две качества са в основата на цялото развитие на медитацията: правилните усилия и правилната цел - събуждащи усилия за насочване на ума към обекта.
Джак Корнфийлд
Най-лошите качества за предприемача: да бъде сноб, да умее адекватно да оценява обстановката, да поеме висок темп и да няма възможност да го поддържа, да не притежава умението да гледа напред.
Джак Ма
Не стилът, а качеството и емоционалното въздействие на работата я правят продаваема. Освен ако не направим изкуство, което да се свързва с хората, няма да продаваме много, независимо от стила или предмета.
Джак Уайт
Истинското лидерство идва от качеството на вашата визия и способността ви да разпалвате другите до изключителна ефективност.
Джак Уелч
Всяка промяна, която Бог обещава, е възможна. Всяко качество, което Бог изисква в своите изкупени деца, може да бъде постигнато. Всеки ресурс, който е необходим, Бог е предоставил.
Джей Е. Адамс
Популярността е не само плод с високо качество, но и стадният инстинкт.
Джеймс Лавгроув
Той има едно ужасно качество - да въплъщава в живота идеи, които му идват в главата нощем, в пиянска интоксикация.
Дейвид Уонг
С желание и значителни усилия хората могат да се променят. Но повечето дори не искат да опитат. На повечето им е по-лесно да приемат лошите си качества, отколкото да се справят с тях. Промяната е трудна работа.
Дженифър Браун
Смелостта е самопричинено качество, което набира скорост всеки път, когато го опитате.
Джефри Гитомър
Самосъзнанието на жената се определя от нейните чувства и качеството на взаимоотношенията с останалите.
Джон Грей
При човешката памет има едно прекрасно качество: забравя непочтените постъпки.
Александър Громов
Философията, подобно на математиката, организираща числата, организира човешкото мислене, което следва да се счита за присъщо качество на човешката душа.
Александър Казанцев
Качеството на вашия живот зависи от качеството на вашите мисли.
Джон Кехоу
Медиите винаги са били в качеството си на катализатор за нови тенденции.
Джон Колман
Истинската любов към Бога трябва да започне с наслада от Неговата святост, а не с наслада от други качества; защото никой друг атрибут не е наистина прекрасен без това.
Джонатан Едуардс
Успешен е този, който живее пълноценен и щастлив живот, показва най-добрите си качества и споделя таланта си с целия свят.
Джоузеф Мърфи
Въображението, когато е дисциплинирано, одухотворено, контролирано и насочено се превръща в най-възвишеното и най-благородното качество на човека.
Джоузеф Мърфи
Нищо не проявява лошите качества на мъжа и добрите качества на жената, както обичайното съревнование.
Джули Потингър
Не съм роден с вроден талант. Никога не съм бил естествено надарен за нищо. Винаги трябваше да работя върху това. Единственият начин, по който знаех как да успея, беше да се опитам повече от всеки друг. Измъчената упоритост ме накара през живота. Но ето нещо, в което бях полуприличен. Да мога да бягам на големи разстояния беше единственото нещо, което можех да предложа на света. Други може да са по-бързи, но аз бих могъл да продължа по-дълго. Най-силното ми качество е, че никога не се отказвам.
Дийн Карнасис
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
24
Следваща