Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баща" - страница 8
Собственият ми баща винаги е казвал, че мярката за човек не е колко пъти или колко силно е бил съборен, а колко бързо се е изправил. Обещах си, че ще стана и ще изляза от този провал по-добре, тъй като съм го преживяла. Щях да оправдая очакванията, които имах за себе си. Щях да бъда такъв мъж, който исках да бъда.
Джо Байдън
Баща ми имаше изражение – "Щастливецът става сутрин, поставя двата крака на пода, знае какво ще направят и смята, че все още има значение".
Джо Байдън
Баща ми беше безработен, а аз бях най-голямото от седемте деца. Бяхме много бедни. И когато попитате как се издържахме, единственото финансиране, което имахме, беше обезщетението на безработица.
Джон Хюм
В семейството баща ми е световен шампион по прекратяване на разговори.
Джонатан Сафран Фоер
Баща ми беше много добър майстор. Той правеше мебели, правеше сребърни прибори и имаше невероятен дар по отношение на това как можеш да направиш нещо сам.
Джони Айв
Не познавах баща си много добре; Срещнах го само няколко пъти.
Джордан Пийл
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
Баща ми обичаше поезията и музиката. Но дълбоко в себе си той мисли, че да преподава е най-доброто нещо, което човек може да направи.
Джордж Стайнър
Произхождам от много известна линия разводи. Обичаме да се развеждаме в семейството си. Майка ми и баща ми са били женени четири пъти всеки - осем церемонии с най-добри намерения.
Джошуа Ферис
Със сигурност никога не съм използвал името на баща си като начин за провеждане на среща. И за щастие, никога не ми се е налагало.
Дънкан Джоунс
Майка ми, която умря млада, ми предаде склонността към туберкулоза, лесно възбудимият баща, е набожен до фанатизъм потомък на старинен род, посеял в мен семената на безумието... От момента на раждането ми, ангелите на тревогата, безпокойството и смъртта винаги са били около мен... Често съм се събуждал през нощта, оглеждайки стаята и питайки себе си: "В ада ли съм?"
Едвард Мунк
Баща ми би бил зрелищно неспособен да работи за институция от всякакъв вид и подозирам, че в по-малка степен това важи и за мен.
Ейми Блум
Баща ми беше политик и то много важен политик и един от лидерите на Иракската демократична партия, който вярваше в прогреса.
Заха Хадид
Имам множество самоличности. Аз съм британец. Аз съм пакистанец. Аз съм мюсюлманин. Аз съм писател. Аз съм баща. И всяка идентичност има богати нюанси. Затова трябва да внимавам да разглеждам вашата идентичност и тази на другите по същия начин.
Зиауддин Сардар
Моя баща никога не ми е казвал, че ме обича. Въпреки това по неговите постъпки аз винаги разбирах, че той ме обича повече от всичко на света.
Зинедин Зидан
Политиците говорят за равнопоставеност на заплатите, но баща ми го е превърнал в практика в своята компания през цялата си кариера. Той ще се бори за равно заплащане за равен труд и аз също ще се боря за това, точно до него.
Иванка Тръмп
Баща ми определено не е човекът, който би поставил децата си на ключови роли в неговата организация, ако не смяташе, че можем да надминем очакванията, които той имаше за нас.
Иванка Тръмп
Представям си Бог да бъде като баща ми. Баща ми винаги е бил гласът на сигурност в живота ми. Сигурност в мъдростта, сигурност в пътя, сигурност в Бог винаги. За мен Бог е сигурен във всичко. Сигурност, че всичко е добро и всичко е Бог.
Йехуда Бърт
Баща ми имаше връзка с 16 годишна, когато мама беше бременна с мен. Тя разбра, когато бях на три седмици и си тръгна, което не е изненадващо.
Карол Вордерман
Баща ми е твърде сладък. Всяка сутрин ми изпраща един мотивационен цитат. Имам папка, пълна с всичките му цитати.
Алия Бхат
Баща ми винаги ме е учил, че ако правиш добро и помагаш на другите, Бог ще ти го върне двойно. Това ми се случи. Опитах се да помогна на нуждаещите се и Бог ми помогна много повече.
Кристиано Роналдо
Бях от бедно еврейско семейство в Южен Бронкс. Баща ми беше водопроводчик, но когато бях на 16, той се разболя и аз трябваше да го поема. Да си водопроводчик в Южен Бронкс не беше забавно.
Ленард Съскинд
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
24
Следваща