Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баща" - страница 7
Едно от най-ценните за мен наследства на баща ми беше духовното. От него научих ценността на смелостта и силата на волята.
Арманд Хамър
Бях на пет години, когато написах първата си песен. Написах го от копнеж за баща ми.
Шмуел Йосеф Агнон
Баща ми е добър модел за подражание за мен и тогава имах треньор в гимназията, който наистина ми помогна, когато се борех, и направи голяма промяна в живота ми.
Шон Кови
Благодарна съм на баща ми, че ме изпрати на училище и че се преместихме от Сомалия в Кения, където научих английски.
Аян Хирси Али
Трябва да оставите хората да правят свои собствени избори и да ги уважавате, дори ако това е вашето собствено дете. И това ми беше отнето. Баща ми почина, мислейки, че все пак трябва да се върна към неговия начин на вярване.
Аян Хирси Али
Сираците са единствените, които могат да избират два пъти бащите си и те ги обичат два пъти повече.
Адам Джонсън
Нищо, което някога съм правил, не ми е дало повече радости и награди от това да бъда баща на децата си.
Бил Козби
Децата днес знаят повече за секса, отколкото аз или баща ми.
Бил Козби
Американците, които имат родители, отгледани по време на Голямата депресия или Втората световна война, разбират колко драстично са се променили нещата в дома. Баща ми не се интересуваше дали го харесвам и би било немислимо да вземе моите неща. В къщата имаше правила и те се прилагаха.
Бил О'Райли
Бих искал да продължа да разпространявам посланието си за опазване на природата и да се уверя, че посланието на баща ми - наследството му - продължава да живее.
Бинди Ъруин
Тя не проследи баща си, за да научи повече за него. Тя го проследи, за да научи повече за себе си.
Брад Мелцър
Голяма част от живота ми се върти около баща ми. Понякога дори изпитвам силно чувство за връзка, нещо много осезаемо, когато науча нещо ново в бойните изкуства.
Брандън Лий
Свърших работата си и съм доволен от нея... Много уважавам баща си, но съм много по-различен човек от него.
Брандън Лий
Баща ми казва, че хората, които настояват да им се доверите, обикновено не го заслужават.
Брандън Мъл
Бащата трябва да бъде за своите деца приятел и довереник, а не тиранин.
Винченцо Джоберти
Баща ми е сигурен, че Израел пречи на Холокоста да се повтори. Притеснявам се, че това може да ускори повторението му.
Айлет Уолдман
Нищо не е по-лошо от четенето на любовна сцена, написана от баща ти.
Алафеър Бърк
Имам емоции. Например, почти плача, когато моите приятели стават бащи.
Джейк Джилънхол
Животозастраховането стана популярно едва когато застрахователните компании спряха да го подчертават като добра инвестиция и вместо това го продадоха като символичен ангажимент на бащите към бъдещото благосъстояние на техните семейства.
Джеймс Суровецки
Баща ми също се оказа интелектуалец, тъй като научен, грамотен, информиран и любопитен като всеки, когото познавам. Невзрачен и небрежно той беше моят мъдър и нежен учител.
Джеймс Тобин
Спомням си, че седях там на дивана на баща ми или на дивана на майка ми и слушах тази лекция за това как има две групи и трябваше да се разделим. Доста далеч сме от този вид открит расизъм. И мисля, че е прекрасно.
Джеймс Хекман
Виждам щастието като страничен продукт. Не мисля, че можете да преследвате щастието. Мисля, че тази фраза е една от малкото грешки, които бащите основатели са допуснали.
Джеймс Хилман
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
24
Следваща