Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баща" - страница 6
Винаги се говори толкова много за греховете на бащите, но греховете на майките са тези, които е най-трудно да не се повторят.
Мелани Бенджамин
Мисля, че съм по-добър лекар, отколкото съпруг. Давам си добра оценка като лекар, след това следващата най-добра оценка като баща и най-лошата оценка като съпруг.
Мехмет Оз
Баща ми ме научи, че трябва да спазваш принципите си.
Мохамед ел Барадей
Почти всички ранни християнски бащи са били против смъртното наказание, въпреки че то, разбира се, е било стандартна практика в древния свят.
Н. Т. Райт
Кризата на поколението на баща ми се бореше с фашизма. Нашето се бори с изменението на климата. Много по-трудно е, защото не можете да го видите, не е очевидна заплаха. Но решението е в нашите ръце.
Николас Стърн
Баща ми никога не говореше за жертвите, които семейството направи за мен.
Новак Джокович
Баща ми никога не е гледал тенис, никога не е харесвал тениса твърде много. Той каза: "Добре, купуваме ракета, гледаме заедно", защото не знаехме нищо. Това беше процес на съвместно учене, който го направи по-интересен.
Новак Джокович
Мога да пиша за въглищни миньори в Северна Пенсилвания и хората щяха да попитат дали пиша за баща си.
Оуен Кинг
Баща ми беше основна сила в популярната култура от дълго, дълго време. Той е очарователен човек.
Оуен Кинг
Дори ако баща ми не ми говореше, той никога не би пропуснал бейзболна игра.
Райън Рейнолдс
Баща ми ме остави с ясно чувство, че медиите са нещо различно.
Рупърт Мърдок
Една от най-великите прояви на щедрост на мама беше, че ме научи да бъда предизвикателна. Нейният голям дар за мен беше да ме насърчава да бъда човекът, който исках да бъда, а не този, който тя и баща ми искаха да бъда.
Рут Райшил
Осъзнавам, че когато се изнесох от къщата на баща ми, го шокирах и уплаших, защото имах нужда от собствена стая, от мое собствено пространство, за да преоткрия себе си.
Сандра Сиснерос
Баща ми ме научи да бъда независима, самонадеяна и свободомислеща, но не можеше да понася, ако не бях съгласна с него.
Сара Мейтланд
Баща ми страдаше от хронична страст към скитничество. Когато бях на 14, той тръгна на едногодишно пътешествие из Европа и Азия и реши да ме вземе за компания.
Скот Андерсън
Винаги съм бил решен да успея като футболист, но ако нещата не бяха потръгнали, може би щях да последвам баща си в строителната индустрия.
Стивън Джерард
Винаги съм знаела, че искам сам да си проправя път; Никога не съм искала да бъда зависима от баща си.
Тамара Мелън
Изпитвам ирационални страхове и всички те се връщат назад към загубата на баща ми като дете. Никога не съм го преодолявал.
Тим Алън
Нито един мъж не може да стане добър баща, докато не се научи да разбира своят баща.
Торнтън Уайлдър
Баща ми ми разказваше истории, преди да заспя. Когато децата се събираха, в определен момент имах тенденция да измислям свои елементарни вариации на истории, които бях чувал, или да измислям напълно нови.
Уоле Шоинка
Баща ми се грижеше за света, в който е живял, и затова призна объркването си относно мястото си в Америка, защото не искаше аз да направя същата грешка в живота си.
Уолтър Мозли
Когато бях дете, баща ми всъщност нямаше много надежда за мен. Той мислеше, че съм мечтател; не мислеше, че ще имам нещо. Майка ми също.
Франк Гери
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
24
Следваща