Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баща" - страница 2
Баща ми винаги е бил привърженик на моята индивидуалност.
Шарън Стоун
Атеистът е нещастно дете, което напразно се опитва да се увери, че няма баща.
Бенджамин Франклин
Успехът има множество бащи, а неуспехът винаги е сирак.
Джон Кенеди
Политика напомня на човек, който е убил майка си и баща си, а затова, когато искат да го осъдят, проси за пощада на тези основания, че той е сирак.
Ейбрахам Линкълн
Трудът е баща на глада, дядо на храненето и прадядо на здравето.
Мориц Готлиб Сафир
Мирът е красотата на живота. Слънце е. Това е усмивката на дете, любовта на майка, радостта на баща, сплотеността на едно семейство. Това е напредването на човека, победата на справедлива кауза, триумфът на истината. Мирът е всичко това и още.
Менахем Бегин
Сексизмът не е вина на жените - убийте бащите, не техните майки.
Робин Морган
Моят баща ми е казвал, че успеха и неуспеха са лъжливи. Това е най-добрият начин да се отнасяш към актьорството, особено, когато нещо като това стане огромно.
Робърт Патинсън
Ти мислиш, че животът е тежък? Опитай да станеш баща!
Били Джо Армстронг
Имам трима бащи: моят биологичен баща, Бог и Боб Дилън.
Джак Уайт
Аз съм като неспокоен баща. Просто искам да знам, че с децата ми всичко е наред.
Джаред Лето
Зигмунд Фройд: Човек, толкова недоволен от собствените си майка и баща, че посвети живота си, за да убеди всички, които биха слушали - или още по-добре, да говорят - че родителите им са също толкова лоши.
Джон Ралстън Сол
Когато мъже казва на жената, че я обича, той всъщност просто я желае. Единствената истинска любов на света е любовта от бащата към синът му.
Енцо Ферари
Моят баща не беше неудачник. Все пак той беше баща на президент на Съединените щати.
Хари С. Труман
Баща ми казваше: Никога не се опитвай да спечелиш всички пари от сделката. Нека останалите участници получат също някакви пари, защото ако имаш репутацията на човек, който взема всички пари от сделката, няма да имаш сделки.
Жан-Пол Гети
Баща ми беше атеист и винаги описваше себе си като сърбин. Добре, може би сме били мюсюлмани за 250 години, но преди това сме били православни, а дълбоко в себе си винаги сме били сърби. Религията не може да промени това. Ние само сме станали мюсюлмани, за да оцелеем под властта на турците.
Емир Кустурица
Надявам се, че бащите и майките на малките момиченца ще ги гледат и ще казват: "Да, жените могат."
Дилма Русев
Повечето американски деца страдат от прекалено много майки и твръде малко бащи.
Глория Стейнем
Професионалният войник разбира, че войната означава убиване на хора, войната означава осакатяване на хора, войната означава семейства без бащи и майки.
Норман Шварцкопф
Сега баща ми Матиас беше не само изтъкнат поради благородството, но имаше по-висока похвала поради неговата правда и беше на голяма репутация в Йерусалим, най-великият град, който имаме.
Йосиф Флавий
Аз самият бях възпитаван с брат си, който се казваше Матиас, тъй като той беше мой собствен брат, както от баща, така и от майка; и аз владеех мощно подобренията в своето обучение и изглежда имах както страхотна памет, така и разбиране.
Йосиф Флавий
Понякога заради успеха си се страхувам, че не съм бил добър баща. С първите две бях твърде силен, а с другите три бях твърде слаб.
Роберто Кавали
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
24
Следваща