Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баща" - страница 18
Със сигурност знам: нещо не е наред с мен. Нещо е счупено вътре. Никой не може да разбере: депресията не прониква във вас отвън, а идва отвътре. Разбира се, много неща в живота ми ме карат да се чувствам самотен, но най-надеждно изолира от света моя вътрешен глас, който казва: Ще свърша, най-вероятно, по същия начин като баща ми.
Джазмин Варга
Най-добрият начин да бъдеш добър баща на децата си е да бъдеш добър съпруг на майка им.
Джей Е. Адамс
Детето идентифицира родителите си с Бог, независимо дали възрастните искат тази роля или не. Повечето деца "виждат" Бог по начина, по който възприемат земните си бащи.
Джеймз Добсън
Подобно на толкова много неща, които Хенри е искал в живота си - като баща си, брака си, живота си - той е пристигнал малко повреден. Несъвършен. Но не му пукаше, това беше всичко, което той искаше. Нещо, на което да се надявам и той го беше намерил. Нямаше значение в какво състояние е.
Джейми Форд
С баща ми ловувахме и ловихме заедно. Как можех да се ядосам на този човек, който отдели време да бъде с мен?
Джеймз Добсън
Да си някой: това е една от идеите в живота, нали? Това ми обясни баща ми. Важността да бъдеш някой. Искаше да бъде някой. И той ми подчерта съдбата да се опитвам да бъда някой и да не успявам да го направя.
Джеймс Солтър
В детето ние виждаме историята на неговият баща, в старостта - историята на младостта. Това ни позволява да погледнем в бъдещето, за да узнаем, ще оздравее ли пациента, ще умре, или лечението ще му помогне частично.
Джеймс Тейлър Кент
Искам да бъда запомнен като, надявам се, невероятен съпруг и страхотен баща.
Джейсън Момоа
Менсън обичаше да се хвали, че затворът е неговият баща, а улицата е неговата майка.
Джеф Гуин
Като син на майка протестантка християнка и баща мюсюлманин шиити, въпреки това се озовах без религиозна кост в тялото си.
Джим Ал-Халили
Бащите са забавни хора. Най-добрите винаги раздразват.
Джим Томпсън
Едва ли може да се нарече безумен един баща, който бие своята безразсъдна дъщеря.
Джо Бевърли
Имам странен капацитет да избягам от реалността. Прави живота много по-приятен. Сега, в този момент, осъзнавам, че въобще нямам намерение да разпространявам пепелта на баща си край бреговете на Хавай или крайбрежието на Кони Айлънд. Един будист може да каже, че не съм живял в момента. Бих отговорил на медиатора си, облечен в шафран, че с редки изключения има малко моменти, в които искам да живея. Харесва ми бягството. Харесвам моя гримиран свят.
Джон Кени
Един художник винаги мисли за нещо друго. Баща ми беше такъв. Той имаше това чувство на абстракция, а и аз също.
Джон Литгоу
Бог не е работодател, който търси служители. Той е Орел, който търси хора, които ще се укрият под крилата му. Той търси хора, които ще напуснат баща и майка и родина или нещо друго, което може да ги възпре от любовния живот под крилете на Исус.
Джон Пайпър
Като превръща раждането на детето във физически избор на майката, сексуалната революция превръща брака и подкрепата на детето в социален избор на бащата.
Джордж Акерлоф
...но както казваше баща му, когато изпи няколко питиета, не можеше да очакваш кървави чудеса, когато говориш за Бог.
Джоузеф О'Конър
Най-голямата ми платформа не е с всичките ми дипломи, всичко останало, не са всичките ми книги, всичко. Това е, че съм известен като мъж, който обича жена си и прекарва време с децата си. Това отваря повече; Говоря като баща.
Джош Макдауел
Какво друго не знае тя: че мъжът до нея в крайна сметка ще бъде нейният съпруг и баща на двете й деца, че след две години заедно ще я напусне, третата й последна сърдечна болка и тя никога няма да обича отново.
Юнот Диаз
Въпреки че баща му се бе обесил на клон на доста млада възраст, г-н Потър имаше трогателно малко познания за дърветата.
Димитри Ферхюлст
Новите деца идват. Семействата не ги разбират. От всички изследвания, които правят хората, изглежда, че новите деца лекуват майка си и баща си от самото си присъствие. Така че те може да го направят сами, но все пак трябва да променим случилото се тук - нашите семейства са просто пълни бедствия.
Друнвало Мелхизедек
Майката, бащата и детето трябва да влязат в свещена връзка. Майката трябва да вижда бащата и детето като свят и свещен човек. Бащата трябва да вижда майката и детето като свят и свещен човек. И тогава детето може да види майката и бащата като Бог, какъвто трябва да бъде, като свещено същество.
Друнвало Мелхизедек
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
24
Следваща