Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баща" - страница 17
Майка ми има диабет, баща ми почина с рак. Такъв е животът.
Бени Хин
Но като баща не мога да понеса мисълта, че не мога да помогна на собствените си деца.
Бернхард Шлинк
Султанът е баща на своят народ, а добрият баща никога не предава децата си.
Бертрис Смол
Всеки баща казва едно и също: "Къде е майка ти?"
Бил Козби
Ситуациите със самотни родители водят до бедност и често водят до деца без надзор. Много момчета, израстващи без бащи, често се чувстват ядосани и изоставени. По този начин те търсят утеха на всички грешни места.
Бил О'Райли
Бог иска от нас... да разговаряме с него като с приятел или баща - автентично, благоговейно, лично, искрено.
Бил Хайбълс
Никога не съм срещал феминистка, която да няма баща.
Брайън Азарело
Всеки си има баща. Дори и да не е най-добрият човек на света.
Брайън Азарело
Искаше му се да бъде с майка си в нейната библиотека, където всичко беше безопасно и номерирано и организирано от десетичната система на Дюи. Бен си пожела светът да се организира от десетичната система на Дюи. По този начин ще можете да намерите всичко, което търсите, като смисъла на мечтата си или баща си.
Брайън Селзник
Ако човека няма майка, няма баща, но има родина, - той още не е сирак.
Виктор Астафиев
Баща ми веднъж ми каза, че любовта е магия, сър.
Виктория Александър
Баща ми каза и ме научи, че думата може да удари по-силно от юмрука.
Владимир Кличко
Нямах баща, майка, брат и сестра. Акин беше единственият човек в света, който наистина щеше да забележи, ако изчезна. В наши дни си казвам, че затова се простирах, за да приспособя всяко ново ниво на унижение, за да имам някой, който да ме търси, ако изчезна.
Айобами Адебайо
Моите родители знаят всичко прекрасно един за друг. Мама знае, какво прави баща ми. Баща ми знае, с какво е заета майка ми. И като останат сами, те си викат един на друг.
Волфганг Херндорф
Преди Коледа обезсърчението е напълно неподходящо. Самият ми баща винаги много се е старал да не пада духом по това време; но по някаква причина за него беше по-трудно - отколкото за мен, може би защото той вече нямаше баща, който да може да му каже това, което винаги ми казваше.
Волфдитрих Шнуре
Баща ми е казвал сто пъти и аз обърнах внимание, че е глупаво да оставяш парите да бъдат причината да не правиш нещо.
Габриел Хамилтън
Наистина чувствах, че съм постигнал целите си в живота. Първата ми страст винаги е била да бъда ресторантьор, добър съпруг и баща и да осигуря семейството си.
Гай Фиери
Майките и бащите обичайно са уверени, че именно те възпитават собствените си деца. Така те се ласкаят.
Давид Лагеркранс
Баща ми каза, че любовта от пръв поглед трябва да те изпрати да бягаш, ако знаеш какво е добро за теб. Това са вашите тъмни парчета, които имат незабавно разпознаване с техните тъмни парчета, казва той. Идиот си, ако мислиш, че означава, че си срещнал половинката си. Така че бях идиот.
Деб Калети
Написал съм нещо като 17 романа, което не е лошо, предполагам, но баща ми е написал 120 книги, майка ми 40. За сравнение съм мързелива.
Дебора Могак
Понякога просто трябва да приемем, че има неща, които не можем да знаем. Защо сестра ти е болна? Защо баща ми умря?... Понякога мислим, че трябва да можем да знаем всичко. Но не можем. трябва да си позволим да видим какво има да видим и трябва да си представим.
Дейвид Алмънд
Знам, че някой ме обича от това как казва името ми. Както при майка ми и баща ми, когато казват "Бенджамин", все едно името ми е в безопасност в устата им.
Дейвид Еберсхоф
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
24
Следваща