Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Загуба" - страница 8
Ето какъв сюжет ме интересува повече от всичко: любов, отсъствие на любов, смъртта на любовта, болка, съпровождаща загубата на този, който е бил най-необходим.
Джон Касаветис
По-добре е да загубите живота си, отколкото да го пропилеете.
Джон Пайпър
Но каквото и да правите, намерете центрираната от Бога, превъзнасяща Христос, наситена с Библия страст на вашия живот и намерете своя начин да го кажете и да живеете за него и да умрете за него. И вие ще направите разлика, която продължава. Няма да загубите живота си.
Джон Пайпър
Тайната на цялата сила е - спестете силата си. Ако искате високо налягане, трябва да ограничите загубите.
Джоузеф Фарел
Но ако останете в играта достатъчно дълго, трябва да загубите. И след като сте загубили, няма връщане назад, изобщо няма начин.
Долтън Тръмбо
Когато бях тийнейджър, баща ми оказваше голям натиск върху мен, за да постигна успех и наистина бих се преборил с неща като загуба на състезания по бойни изкуства.
Долф Лундгрен
Не че MySpace загуби и Фейсбук спечели. Това е, че MySpace спечели първи, а Фейсбук спечели след това. Те ще слязат в същия ред.
Дъглас Рушкоф
Това, което научих от раждането на сина ми, е, че страхът от бъдещето е нормален, но е загуба на време.
Ева Амури
Колко дълго може да живее човек отвън, преди да загуби способността си да обича? Колко време преди да няма повече надежда?
Елизабет Лоуел
Мога да създавам държави точно както мога да създавам действията на моите герои. Ето защо много от пътуванията ми се струват загуба на време.
Йежи Кошински
Загубата на любов е ужасно нещо; Лъжат, които казват, че смъртта е по-лоша.
Каунти Кълън
Доверявам се на онлайн банкирането. Знаеш ли защо? Защото, ако някой проникне в акаунта ми и измами компанията ми за кредитна карта или онлайн банковата ми сметка, познайте кой поема загубата? Банката, не аз.
Кевин Митник
Щастието е най-приятното от емоциите; поради това е най-опасно. След като веднъж е почувствал щастието, човек ще направи всичко, за да го поддържа, а като го загуби, ще скърби.
Кидж Джонсън
Може би това е начинът, по който разбирате, че правите това, за което сте предназначени: без значение колко бавен или лек е напредъкът ви, никога не чувствате, че това е загуба на време.
Къртис Ситенфелд
Хората са загубили нещо важно, което са приемали за даденост, и тази загуба ги оставя опустошени.
Кюн-сук Шин
...избягването на привързаности поради страх от загуба е като избягване на живота.
Лайънъл Шрайвър
Защо някои тайни могат да ви удавят, докато някои ви приближават до други по начин, който никога не искате да загубите?
Либа Брей
Загубата на дете е може би най-ужасното нещо.
Лора Шлезинджър
...Войната си е война, в нея не може да няма загуби, но тези загуби могат да бъдат и изключително големи, особено когато си имаме работа с ожесточен и сериозен враг...
Георгий Жуков
Историята пази своите тайни по-дълго, отколкото повечето от нас. Но има един секрет, който аз ще ви разкрия тази вечер с голямо доверие: Понякога въобще няма победители. А понякога никой не трябва да загуби.
Джон льо Каре
Писателите на романи и романси като цяло носят двойна загуба на своите читатели: ограбват ги откъм време и пари, представяйки им хора, маниери и неща, които те никога не са били и вероятно няма и да бъдат.
Мери Уъртли Монтегю
Сега за отношенията ни с Украйна. Ще си позволя да не се съглася с вас, когато току-що казахте, че ако бяхме разделени, нямаше да спечелим войната. Ние така или иначе щяхме да победим, защото ние сме страна на победителите... Ако погледнем статистиката от Втората световна война, излиза, че именно РСФСР има най-големи загуби във Втората световна война - над 70 % от загубите. Това означава, че войната е спечелена, не искам да обидя никого, но основно за сметка на човешките и индустриалните ресурси на Русия. Това е исторически факт.
Владимир Путин
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
24
Следваща