Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Загуба" - страница 21
Дълбоко човешко е да правиш и най-лошите, и най-добрите неща поради страха си от загуба.
Кас Сънстейн
Страхът от загуба е двигател на ужасите, но и източник на най-големите форми на героизъм. Няма много изкуство, което поставя това с удебели букви. Психологически е много интересно и остро, мисля. Мисля, че това не е централният прочит на Новия Завет.
Кас Сънстейн
Искам той да загуби контрол заради мен. Искам този мъж да ме желае, сякаш съм следващата му закуска, обяд и вечеря. По дяволите, искам той да ме жадува като пир. И ме вземете като звяр.
Кати Еванс
Чувството за загуба в живота превръща смъртта във враг, а умирането в мъка.
Алфред Ленгле
Всяка майка лесно може да си представи, че губи дете. Майчинството така или иначе винаги е наполовина загуба. Тригодишното е загубено на пет, петгодишното на девет. Ние общуваме с призраци, дори когато седим и ядем с техните настоящи телесни форми, корим се и се целуваме. Говорим с хора, които са изчезнали и когато ни отговарят, правят същото. Естествено, информацията в тези речи е изкривена в превода.
Карън Джой Фаулър
Не трябва да се спирате на вчерашната загуба, а по-скоро да търсите печалбата на утрешния ден.
Катлийн Удиуиз
Не можеш да изпитваш истинска болка без истинска любов. Не можете да почувствате скръб, загуба и болка без истинска любов. Любовта е единственият начин да бъдеш наистина наранен дълбоко в себе си.
Катрин Апългейт
Мразя да наблюдавам животни в плен - или да виждам циркови слонове, дефилиращи по улиците. Когато животните са затворени в клетки, това е загуба на това, което са.
Катрин Апългейт
Този, който не е обичал никого, никога няма да узнае горчивината на загубата.
Катрин Невил
Архивирайте всичко! Вие не сте неуязвими. Може да ви се случи катастрофална загуба на данни - един червей или троянски кон е всичко, което е необходимо.
Кевин Митник
Рибите и дърветата си приличат. Загубите определят нашето време.
Кирмен Урибе
Може би това е щастие, момент, който ще бъде, всеки момент, в който няма думи, защото ще са необходими твърде много, за да може да се каже. Осмелете се да го вземете в неговата кондензация, без да им позволявате, в нетърпението си да го разкажат, да го накарат да загуби своята интензивност.
Клаудия Пинейро
Клара не можеше да обясни на никого какво означаваше за нея да загуби Саймън. Тя беше загубила и него, и себе си, човекът, който беше във връзка с него. Тя също беше загубила време, цели парчета от живота, на които само Саймън беше свидетел...
Клоуи Бенджамин
Всичко, което изпитва, е горчивината от загубата, мъката не само за баща си, но и за този истински Шаул, който вече не е предназначен да разпознава.
Клоуи Бенджамин
Вашата цел е да откриете и подхранвате кой наистина сте, да познавате и обичате себе си на най-дълбоко ниво и да се насочвате обратно у дома, когато загубите пътя си. Това е. Всичко останало е вашата горяща страст, вашата вдъхновена мисия, вашата работа, вашето хоби, подхранвано от любов и т.н. Тези неща са мощни и съществени, но не са вашата цел. Вашата цел е много по-голяма от това.
Крис Кар
Отдавна научих, че загубата е не само вероятна, но и неизбежна. Знам какво означава да загубиш всичко, да оставиш един живот и да намериш друг. И сега чувствам, със странна, дълбока сигурност, че трябва да ми е съдбата в живота да ми преподава този урок отново и отново.
Кристина Бейкър Клайн
Целият ми живот се чувстваше като случайност. Случайни моменти на загуба и връзка. Вместо това това е първото, което се чувства като съдба.
Кристина Бейкър Клайн
Той загуби ума си, но светът не отиде никъде и търпеливо го чакаше, Кота, последният му жител. Морето остана с него. Планините. Небето.
Кристоф Рансмайр
Вътрешната мъдрост на нашето най-свещено Аз ни завещава мъдростта на загубата и провала, така че съвестта ни да бъде укрепена.
Кристофър Хансард
Носталгията е основата, върху която се гради унгарската идентичност. Носталгия по времената на величието, макар че твърде често това беше илюзорна величина. Трудно е обаче да се изгради идентичност, различна от нещастната, на базата на неизлечима тъга за загубата. Така унгарците винаги ще бъдат нещастни.
Кшищоф Варга
Мисленето за бързо забогатяване води до три основни грешки: (1) Забъркване в неща, които не можете да разберете; (2) Рискови средства, които не можете да си позволите да загубите, тоест заети средства; и (3) Вземане на прибързани решения. Всяко от тези действия нарушава един или повече библейски принципи... Заедно те съставляват грях, наречен алчност.
Лари Бъркет
Безпокойството е напразна загуба на време и енергия.
Лари Уингет
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
24
Следваща