Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Загуба" - страница 2
Оптимизмът не чака факти. Занимава се с перспективите. Песимизмът е загуба на време.
Норман Казънс
Защо да обичаш ако боли толкова много от загубата? Вече нямам отговори - само животът, който съм живял. Болката сега е вече част от щастието тогава.
Антъни Хопкинс
Игрите ви дават шанс да се отличите и ако играете в добра компания, нямате нищо против, ако загубите, защото сте имали удоволствието от компанията по време на играта.
Гари Гигакс
Най-печалното, което може да постигне душата, е, когато тя загуби вяра в Бога и в жената.
Александър Смит
Победата може да не е всичко, но и загубата не е за препоръчване.
Даян Файнстейн
Скъперниците се мъчат не само от страстта на печалбите, но и от страхът на загубата.
Салустий
Загубата на надеждата, а не загубата на живот е това, което решава въпросите на войната. Но безпомощността предизвиква безнадеждност.
Базил Лидъл Харт
Приемайте победите със смирение, а загубите с достойнство.
Алекс Фъргюсън
Обучете се да пускате нещата, които се страхувате да загубите.
Джордж Лукас
Има много победи, които са по-лоши дори от една загуба.
Джордж Елиът
За да получите жена, трябва да сте готови да рискувате да я загубите.
Нийл Строс
Липсваше ми толкова много, че имах физически усещания на загуба по цялото си тяло. Сякаш в една минута ми липсваше ръка, в следващата далакът. Това ме караше да се чувствам зле, все едно да повръщам.
Огастин Бъроуз
Има два начина да загубите приятел: единия да вземеш от него заем, а втория да му го върне.
Патрик Ротфус
Завистта е празна загуба на време. Ти имаш всичко, което ти е нужно.
Реджина Брет
Революциите водят до големи загуби на време.
Анри дьо Монтерлан
Този, който чака мечът да падне върху врата му, със сигурност ще загуби главата си.
Стивън Р. Доналдсън
Веригите на доставки не могат да понасят дори 24 часа прекъсване. Така че, ако загубите мястото си във веригата за доставки поради диво поведение, можете да загубите много. Това би било като да излеете цимент в един от вашите нефтени кладенци.
Томас Фрийдман
Пренебрегването на привидния национален суверенитет не трябва да води до загуба на национален суверенитет, но всъщност може да бъде от полза.
Улрих Бек
Не е труден трик да внесеш много енергия, обучение и естествени способности на Уолстрийт и да завършиш със загуби вместо печалби. Тези добродетели, ако бъдат насочени в грешни посоки, стават неразличими от недостатъците.
Бенджамин Греъм
Моят избор е отхвърляне, тъй като няма друг начин, но това, което отхвърлям, е по-многобройно, по-плътно, по-взискателно от преди. Малко стихотворение, въздишка с цената на неописуеми загуби.
Вислава Шимборска
Разпадането на структурата е равно на загуба на информация.
Грегъри Бенфорд
За певец, който действително пее, една от най-ужасните мисли е за загубата на гласът.
Григорий Лепс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
24
Следваща