Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Загуба" - страница 16
Когато се губят пари, се губи малко. Когато се губи време, се губи много повече. Когато здравето се загуби, практически всичко се губи. А когато творческият дух се изгуби, не остава нищо.
Ърни Зелински
Ако искате да се пенсионирате щастливи, отличното здраве е важно. Основата на цялото щастие се крие в здравето. Физическо, умствено или духовно здраве - трябва да го използвате или да го загубите!
Ърни Зелински
Какво е това нещастие? По моето мнение загубата на най-близките хора.
Юрий Никулин
...какво по-лошо от загубата на разума.
Б. А. Парис
Имах най-добрите времена. Не съм от онези, които ще гледат какъв глупав глупав глупак беше в дните си на салати, как всичко това беше голяма загуба на време, нищо друго освен разруха.
Беатрис Уилямс
Боже мой, всичките им загуби са дузина измет, избити в битки в кръчмите. Всеки нацист се представя за спартанец, защитил моста, макар че целият му героизъм е, че той избута еврейски старици от тротоара.
Бен Елтън
еволюцията ме научи да не се утешавам от нещастията на други хора, да не се чувствам благодарна, защото толкова много други са страдали повече. Болката и загубата, като любовта и радостта, са уникални и лични; те не могат да бъдат модифицирани в сравнение с други.
Азар Нафизи
Важно е терапевтът да пази тайните на пациента и да не се опитва да ги открие. Ако извадим на светлина онова, което не се отваря само пред нас, то веднага ще загуби силата си.
Берт Хелингер
Неговото присъствие накара всичко в живота ми да загуби смисъла си, нищо друго не беше важно и демоните от миналото отвориха широка порта за себе си в съзнанието ми.
Бланка Липинска
Мисля, че изобразяването на гледната точка на Жокера би направило лоша услуга на този персонаж. Веднага щом влезете в главата му, той ще загуби толкова много власт.
Брайън Азарело
Не искам да прекарвам целия си живот в рисуване на говорещи глави. Изглежда загуба на времето на всички.
Брайън Лий О'Мали
Ако чувството за себе си се постигне през очите на друг, то винаги е обект на загуба.
Бренда Шошана
Казват, че загубата на член на семейството е като загуба на ръка или крак. Със смъртта на сестра ми загубих половината от душата си.
Бриджит Кемерер
Има тънка граница между състраданието и манталитета на жертвата. Състраданието обаче е лечебна сила и идва от място на доброта към себе си. Играта на жертвата е токсична загуба на време, която не само отблъсква другите хора, но и лишава жертвата да знае някога истинското щастие.
Брони Уеър
Животът е твърде кратък, за да можеш с леко сърце да презираш загубите.
Булат Окуджава
При всички загуби и трагедии, които познавам, животът ми ме научи, че човешкият дух като вдигнатите ръце на слепите ще се издигне над хаоса и разрухата като крила в полет.
Вадей Ратнър
Няма такава загуба, от която някой да не е извлякъл печалба.
Вадим Панов
Невъзможно е да властваш над човек, който не се страхува да загуби нищо.
Вадим Шлахтер
Понякога котката се превръща в нещо повече от животно и нейната загуба причинява искрена скръб, въпреки че не е поразителна.
Вики Майрън
Никога няма да стане успешен този, който не е готов да стигне до края или да започне отначало, който се бои да получи това или да нещо да загуби.
Виталий Кличко
Наистина, трябва да загубите всичко, за да разберете какво наистина има значение.
Айлин Гоудж
Случи се нещо странно, той изведнъж загуби не толкова силните си чувства към щастието и радостта. Чувстваше се изгубен, изгубен извън планетата.
Айфер Тунч
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
24
Следваща